USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В’їхав в дерево – й потрапив до реанімації

19 Листопада 2010 11:04
Зранку у четвер, 18 листопада на однй з доріг Волині чоловік на Мерседесі врізався у придорожнє дерево.

Пригода трапилася у четвер о 7:00 на автодорозі Львів-Радехів-Луцьк повідомили в УДАІ Волинської області.

29-річний Василь Ш. з Горохівського району, керуючи автомобілем Мерседес, їхав у напрямку Горохова. Даішники повідомляють, що водій не вибрав безпечної швидкості руху і не справився з керуванням – і врізався у придорожнє дерево.

Водія з діагнозом «мозкова кома» без свідомості госпіталізували у відділення реанімації Волинської обласної клінічної лікарні.

Державтоінспекція Волині у зв’язку зі складними погодними умовами, сильним туманом на дорозі, звернулася до учасників дорожнього руху з проханням бути максимально уважними та обережними на вулицях і автошляхах. У ДАІ просять водіїв користуватися пасками безпеки, дотримуватися безпечної дистанції, й рухатися лише з увімкненими габаритними вогнями, ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.
«Шановні пішоходи, запам'ятайте, що в умовах обмеженої видимості, а саме: дощу та туману вас можуть просто не помітити, утримуйтесь від виходу на проїзну частину доріг без великої на те необхідності, особливо у вечірню пору. Запам'ятайте, що дотримання цих елементарних порад допоможе уникнути нещасних випадків на автошляхах», - йдеться у зверненні Державтоінспекції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ochevydez Показати IP 19 Листопада 2010 11:26
Ми якраз проїжджали біля місця пригоди.Страшне видовище. Це перед Чаруковом.Пряма дорога, нормальне покриття.Або заснув, або швидко їхав і понесло.В 5 м зупинка, міг би і в людей вїхати.
Inna Показати IP 19 Листопада 2010 12:05
в сім ранку,точно не заснув.покупляють авто і літають на них,думають, що вони безсмертні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus