USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьк в’їзд у Старе місто зроблять платним

23 Лютого 2015 16:55
Заробляти кошти для міського бюджету, зробивши платним в’їзд автотранспорту в історичну частину міста, пропонують у міськраді.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму 23 лютого.

Депутат Наталія Бунда запитала у міського голови Миколи Романюка, чи передбачається зробити в’їзд на територію Старого міста закритим та платним. З її слів, це може бути джерелом надходжень до міського бюджету, як, наприклад, у Кам’янці-Подільському. Міський голова відповів, що таке нововведення планується. Проте важливо забезпечити встановлення не лише шлагбаумів, а й паркоматів, а також відеоспостереження, щоб гроші за проїзд «ніхто не брав собі в кишеню». З його слів, перші організаційні кроки на цьому етапі пройдені.

Член депутатської групи «Новий Луцьк» Тарас Бас зауважив, що проект організації схеми дорожнього руху буде розроблений цьогоріч, після чого можна буде переходити до обмеження руху в історичній частині міста. З його слів, наразі зайнята частина вулиці Замкової, яку передбачали відвести під парковку, тож потрібна реконструкція вулиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
вітя Показати IP 23 Лютого 2015 17:00
мозгів нема щоб ще за таке платити? скоро будемо платити що дихаемо
ВІП до вітя Показати IP 23 Лютого 2015 18:24
Ця краля напевно дуже шустра. Я її колись бачив за касою в магазині. Чия вона, хто її туди таку "розумну" всунув? Чи часом не Василевський або Пустовіт? Хто знає?
Депутат БЮТ до вітя Показати IP 23 Лютого 2015 18:43
Треба зробити ще платний проїзд по вулиці Данила Галицького,Ковельській( це Старе місто ? Старе!) . Чому там мешканці ДПЗ, Львівської мають проїзджати "на халяву"? ГРОШІ нам МИ роздерибаним !
добряк Показати IP 23 Лютого 2015 17:30
скількі ж там того старого міста ви що там в міськ раді голови попростужували романюк наче б то не дурний дядько а таке придумав,тепер при в.їзді в ст.місто всі автомобілісти будуть згадувати романюка злим тихим словом,,,,,,,ну самі знаєте яким
міщанин Показати IP 23 Лютого 2015 17:47
А якщо я там жию?
Сolonel до міщанин Показати IP 23 Лютого 2015 17:52
Тобі знижка чи абонемент, всього за 100$///
Сolonel до Сolonel Показати IP 23 Лютого 2015 17:53
На цілий тиждень!
Colonel Показати IP 23 Лютого 2015 17:51
Ох і розумні у нас дупутатки. Коли не вистачає знань, розуму, досвіду, вміння і бажання у дупутатів виникає сверблячка щось обкласти податками. Без злементарних економічних розрахунків наскільки поповниться міська казна, які там транспортні потоки, скільки транспорту місцевих мешканців (їм до дому проїзд платним незробиш, спалять міськраду разом з мудрагелями -чинушами). ..Чи вистачить тих коштів на оплату контролерів, чи прийдеться доплачувати з міського бюджету? Наскільки поліпшиться туристична привабливість міста. Можна звичайно ввести податок за транзитний проїзд містом, за "чисте" повітря (майже всі великі підприємства не працюють), за перебування іноземців чи іногородніх більше 10 хв. на території міста, за ночівлю в готелях і купівлю іногородніми ковбаси влупити податок в євриках. От після цього інвестори повалять до Луцька....чи туристи зі всього світу до міськради подивитись на місцевих лауреатів шнобелівської премії..
Вова Показати IP 23 Лютого 2015 18:23
Обилечивать будет Шиба !
укроп Показати IP 23 Лютого 2015 18:38
Якби це придумав палиця або осіпов то це булаб тєма а ато якась Бунда фігня правда?
Автовласник Показати IP 23 Лютого 2015 19:06
Все просто у цім світі, варто лише уважно придивитися
А до Автовласник Показати IP 23 Лютого 2015 19:19
А чим і що там бомбити?
Саня Показати IP 23 Лютого 2015 23:26
Яке це мабуть приємне відчуття, коли ти є в складі ТАКОЇ чудової комісії міськради “з питань міжнародноГО співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму”. А в дійсності, приходиш на роботу і думаєш як з людей лишніх пару гривень здерти. АЛЄ)))))) слугі народу, дані пропозиції ставлять під сумнів ваш ПРОФФЕСІОНАЛІЗМ . Таке враження, що ваші неймовірно великі розумові здібності можуть працювати лише в напрямку тупої сплати за будь що, аби наповнити бюджет, по ДУРКУВАЛИ і досить. Цікаво за що вони запропонують платити наступного разу? Проїзд через міст, прогулянки парком? Вони ж мусять ЯКОСЬ наповнити бюджет !!!!!!
базар Показати IP 24 Лютого 2015 09:12
базарники розкричались.не буде де ставити самоходи.дуже слушна пропозиція. а то не пройти не проїхати через той сморідний базар.ще б його перенесли і був би спокій в Старому місті.місцеві дуже задоволені такою пропозицією.Бунді респект.Європейський депутат! За такими майбутнє.
давним давно Показати IP 24 Лютого 2015 09:47
Давним давно пора закрити Старе місто для транспорту.Культурний заповідник,а загазованість страшна.
Colonel до давним давно Показати IP 24 Лютого 2015 23:18
Взагалі - закрити всіх!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus