USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Виходьте на площі своїх міст під синьо-жовтими стягами, – захисники Маріуполя звернулися до світу

11 Квітня 2022 23:12
Захисники Маріуполя звернулися до людей з усього світу. Вони закликають виходити на площі міст з українськими прапорами, щоб "достукатися" до іноземних політиків.

Про це розповів заступник командира полку "Азов" Святослав Паламар на прізвисько Калина, пише 24 канал. Він просить усіх небайдужих натиснути на своїх політиків, щоб вони швидше та рішучіше допомагали вирішувати проблему тимчасово окупованих міст України.

За його словами, Маріуполь, Херсон, Ізюм та багато інших українських міст зараз перебувають у полоні в російських окупантів. Він просить в людей допомоги: виходити на площі та закликати політиків діяти рішуче, щоб повністю визволити ці міста.

Військовий наголосив: боротьба за український Маріуполь триває.

"Допомагайте нашій владі бути почутою у боротьбі за Україну. Зробіть це заради наших мертвих, живих та ненароджених. Ми віримо у військово-політичне керівництво України. Ми продовжуємо боротьбу за український Маріуполь", – підкреслив Святослав Паламар.
Читати ще: Окупанти планують хімічні атаки на Маріуполь й продовжують примусово вивозити українців у Росію

За словами головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, українська армія робить все можливе й неможливе для перемоги. Зокрема, постійно контактують з підрозділами, які обороняють Маріуполь. Заразом він наголосив, що проведення оборонних операцій не є темою для публічних обговорень, й закликав вірити у ЗСУ.

Зазначимо, раніше радник глави Офісу Президента Олексій Арестович заявляв, що деблокувати Маріуполь за допомогою військ наразі неможливо. Адже підрозділи повинні пройти через степ, де на них може "чатувати" російська авіація з Криму та Ростова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus