USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

Виходьте з білим прапором: хакери Anonymous пропонують винагороду російським військовим

28 Лютого 2022 14:33
Хакери з групи Anonymous звернулися до російських солдатів. Спільно з Міністерством оборони України вони оголосили нагороду за припинення ними протиправних дій, які підпадають під юрисдикцію міжнародного суду в Гаазі.

Умова – військовослужбовець РФ (особисто або в складі підрозділу) повинен вирішити припинити участь у військових злочинах на території України, усвідомити необхідність гарантувати собі і своїм рідним безпечне майбутнє та здатися в полон разом із технікою або знищити її.

Він повинен скористатися білим прапором, підняти руки або застосувати інші сигнали, які дозволять однозначно ідентифікувати його наміри.

«Українська сторона реалізує право військовослужбовця РФ на гідне майбутнє, а також гарантує йому правовий захист», – ідеться в зверненні.
Читати ще: «Ми оприлюднимо весь бруд»: хакери Anonimous пригрозили Путіну і вимагають його відставки

«Російські солдати, всі, хто хоче жити зі своїми сім’ями, дітьми, а не вмирати.

Світова ІТ-спільнота Anonymous зібрала 1,225 мільярда рублів, щоби допомогти саме тобі. Ми викупимо твоє спорядження, зброю, надамо амністію та будь-яку валюту на рахунок або біткоїни. Виходь із білим прапором і скажи: «Мільйон». Ти хочеш жити чи лежати в чужій землі?» – закликають російських військових.

Нагадаємо, хакери Anonymous продовжують воювати в мережі. Тепер – не тільки проти Російської Федерації, а й проти Білорусі. Вони заявили про вимкнення сайтів трьох банків: «Приорбанк», «Беларусьбанку» та «Белинвест банк».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus