USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Викладач «продавав права» за 750 гривень

2 Серпня 2012 10:08
Кримінальну справу щодо викладача, який «торгував» оцінками направили до суду. За хороший «бал» слухачі платили по 750 гривень, усього порушник отримав понад 12 тисяч гривень.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури в області.

Так, прокуратура Маневицького району закінчила розслідування та направила до суду кримінальну справу. У ній йдеться про те, що викладач районного спортивно-технічного клубу Товариства сприяння обороні України систематично отримував хабарі, усього він привласнив 12 000 гривень.

Йому закидають комерційний підкуп службової особи юридичної особи приватного права та службове підроблення.
Під час досудового слідства встановили, що зловмисник, як член приймальної екзаменаційної комісії цієї спортивно-технічної організації, незаконно вимагав і отримав від слухачів двох груп, які складали іспити із правил дорожнього руху, чималі грошові кошти. Кожен майбутній водій за гарну оцінку заплатив 750 гривень.

Викладач районного клубу ще й склав завідомо неправдивий офіційний документ, куди вніс сфальсифіковані відомості про те, що слухачі успішно здали випускний іспит, тобто вчинив службове підроблення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 3 Серпня 2012 10:39
Теж мені новина=) Всі це знають, а в Луцьку,що так не роблять?! Та в Луцьку з групи 30чол. 1 -2 людини сама здає тільки!!! Про що Ви тут пишите?! Мабуть просто не поділився от тому і все це почалося...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus