USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Виконання мобілізаційного плану на Волині перевірить прокуратура

11 Серпня 2014 13:15
До виконання мобілізаційних планів на Волині в обласної влади – чимало зауважень. Голова ОДА просить прокуратуру, МВС та СБУ перевірити всі факти.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови Волинської облдержадміністрації сьогодні, 11 серпня.

Зі слів Володимира Гунчика, обласний військовий комісар надав звіт про плани виконання третьої хвилі мобілізації. З його слів, у цьому поданні є дуже багато критичних зауважень щодо виконання закону про мобілізації.

«Я би просив відповідні служби, маю на увазі УМВС, СБУ і прокуратуру області, проаналізувати ті зауваження. Я прошу голів РДА, голів селищних рад - виправте стан справ у ваших регіонах. Мені буде дуже неприємно, коли прокуратура і відповідні служби внесуть подання. Є закон, є відповідне рішення Президента, і ми маємо його виконувати», - зазначив він.

Нагадаємо, Закон № 1595-VII «Про затвердження Указу Президента України «Про часткову мобілізацію» Президент підписав 23 липня, 2014-го року. Щодо цього, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло кому варто очікувати повісток, а кого мобілізація не торкнеться. Також фермери заявляли, що через мобілізацію під загрозою - збір врожаю на Волині.

Зараз на Волині посилюють заходи, щоб не допустити ухилення від мобілізації. Окрім того, в цій сфері «працюють» російські спецслужби, які створили «фейк» про мобілізацію в Україні, мовляв, юнаків призовного віку міліціонери разом з військовими хапають просто на вулицях, у потягах чи автобусах і відразу відправляють в зону АТО.

Під час двох попередніх хвиль мобілізації призвали майже 4 тисячі чоловіків, ще триває третя хвиля мобілізації. На цей призов заплановано призвати з Волині ще близько 3-х тисяч чоловіків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Оксана Показати IP 11 Серпня 2014 13:19
План можна забезпечити мобілізацією прокурорів та воєнкомів
марія до Оксана Показати IP 11 Серпня 2014 23:57
Їм всім буде пороблено в кілька поколінь, дехто вже порок відчуває... Ха-ха.. Щоб ви здохли
Юрий до Оксана Показати IP 12 Серпня 2014 20:24
А Ви рахуєте так легко провести мобілізацію? Заберуть военкомів хто буде керувати і виконувати завдання, Ви. Базікати можна все що завгодно, а ви спробуйте реально оповістити людей.
Юрий до Юрий Показати IP 12 Серпня 2014 20:27
Розумна яка, А Україну хто буде захищати ТИ? Такі як ти тільки паніку розводять і відразу ховаються.
Аня Показати IP 11 Серпня 2014 13:29
А це дійсно так. Хай Гунчика синків заберуть хоч одного. Даром в Континіумі штани протирає . Дайте інформацію ,кого з чиновників синків забрали?Хватить простий люд вбивати. Полішуків і простих роботяг. Прокуроки воєконми,менти, всі чинровники облдердміністрації і їх всі відділи-вперед на Донбас. Вітри ,Гузі,Банади в перед на передову. Чого сидите в кабінетиках? Вмирати не хочетьтся, життя не повернеш назад, нізаякі пільги.
ВОНО до Аня Показати IP 11 Серпня 2014 13:45
та ти сепаратистка! як що їх заберуть хто хабарі буде брати??? а без хабарництва Україна не виживе
Анонім до ВОНО Показати IP 11 Серпня 2014 13:48
Ой, як я тебе підримую-це правда з правд
Правда до Аня Показати IP 11 Серпня 2014 13:52
Так ідіть і прямо їм говоріть, чого пишете лише в коментарях, вони їх не читають. Ви ж дозволили, щоб ці люди вами керували, тому особисто до них ідіть, а не скиглите тут. Так виглядає, що лозунги на майдані були фейкові ( кожен може змінити становище - крапля до краплі і т.д). Ви ж говорили, що люди зробили майдан, а не певна група зацікавлених людей (відмайданили), то йдіть і міняйте, що вас не влаштовує!!!
Ага до Правда Показати IP 11 Серпня 2014 14:56
помиляєшся, все читають, ще й як читають!
Правда до Ага Показати IP 11 Серпня 2014 23:25
І, що може прислухалися))) Своїх синів відправили усі вже, бо ж ви тут так розписуєте про них. Сміються із вас там на курортах, а ви втрачаєте своїх рідних!!!
анонім до Правда Показати IP 11 Серпня 2014 15:16
ага. Поміняють. Використали людей для своїх цілей, а люди думають, що історію держави творять. А вийшло, що тупо державу розвалюють. Крим вже відвалився, а Польще, мабуть, зуби на Західну Україну точить...
Хома до Аня Показати IP 11 Серпня 2014 13:53
в кабінеті сидіти - не на фронті воювати
1111 Показати IP 11 Серпня 2014 15:14
Тільки з сільської місцевовості гребуть всіх, а не з міст.
До до 1111 Показати IP 11 Серпня 2014 15:54
на хріна трандіти, аби трандіти - "гребуть тільки з сільської місцевості", а в Луцьку похорон за похороном. Біда у всіх.
Олег до До Показати IP 11 Серпня 2014 17:57
Біда у всіх, одна це правда. Тільки перед тим як накогось накидатись, треба спочатку взнати процент мобілізованих до чисельності проживаючих, тоді і рота можливо не прийдеться відкривати. Бо скоро в тих селах і мужиків не останеться, коли з однієї вулиці за раз по 10 чоловік забирають.
читач Показати IP 12 Серпня 2014 08:58
і ще одне незрозуміло..........у нас професійної армії не було.................і скорочень військових теж не було............вони отримували зарплати.................а де тепер ці військові офіцери і прапорщики.......чому гребуть простих роботяг.........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus