USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Виконком хоче демонтувати гаражі на території луцького ОСББ

23 Грудня 2016 10:35
Депутати Луцької міськради пропонують відтермінувати виконання рішення міськвиконкому щодо демонтажу гаражів на вулиці Космонавтів, 4.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 23 грудня.

Як розповіла депутат Юлія Дацюк, 20 липня цього року луцький міськвиконком прийняв рішення про демонтаж металевих конструкцій на вулиці Космонавтів, 4. Але, як виявилося, ці гаражі розташовані на території ОСББ, а на цю землю в об’єднання співвласників є державний акт на землю.

Депутати пропонували спершу скасувати рішення міськвиконкому, проте згодом домовилися відтермінувати його виконання до того моменту, поки ОСББ не надасть кадастрову карту, з графічним зображенням гаражів, чи останні не розташовані на комунікаціях. Якщо ні, то рішення виконкому депутати готові скасувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Green Показати IP 23 Грудня 2016 12:30
Для чого тоді брати ту ділянку якщо там хтось інший господарує
Людмила Показати IP 23 Грудня 2016 20:01
І знову виконком. Там сидять неадекватні люди, однозначно. Що вони розглядають? ЯК можна НЕ ЗНАТИ, що там ОСББ? Що це за міськрада? Вони там під кайфом чи п'яні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus