USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Виконком розподілив 71 млн гривень на погашення боргів за пільги та субсидії

18 Грудня 2017 17:50
Понад 70 мільйонів гривень субвенції з державного бюджету члени виконкому спрямували на відшкодування пільг та субсидій.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 18 грудня.

Члени виконкому підтримали проект змін до бюджету міста.

Як пояснила директор департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова, на рік на пільги та субсидії передбачено 416 мільйонів гривень. З них на погашення боргу направили 110 мільйонів. За станом на 1 грудня заборгованість становила 115 мільйонів гривень, з них 103 мільйони – за субсидіями та 12 мільйонів – за пільгами. Ця сума не включає у себе нарахування за листопад.

Проект рішення передбачає, що місту збільшують суму пільг та субсидій на 71 мільйон гривень. Вже сьогодні платіж у сумі понад 4 мільйони гривень спрямують на погашення заборгованості за використану електроенергію. Очікують, що заборгованість, яка виникла за станом на 1 грудня, буде погашена. Таким чином, на кінець року борг становитиме приблизно 60-70 мільйонів гривень (він включатиме у себе борг за листопад-грудень 2017 року), враховуючи підвищення тарифів та те, що кількість отримувачів субсидій не зменшується. Ці кошти у наступному році знову оплачуватимуться за рахунок субвенції з державного бюджету.

Більшість коштів буде спрямована на борги ДКП «Луцьктепло», КП «Луцькводоканал», борг за використану електроенергію. Грошовими розрахунками проходять лише кошти по квартирній платі на рахунки ЖКП та ОСББ, решта коштів проходить шляхом укладання взаємозаліків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus