USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Виконком Луцької міськради сьогодні тарифів не мінятиме

13 Січня 2009 10:23
На порядку денному сьогоднішнього засідання виконавчого комітету Луцької міськради тарифне питання не стоїть. Про це 13 січня інформує репортер «Волинських Новин».
Під час прес-конференції, яка передувала засіданню виконкому, Луцький міський голова Богдан Шиба розповів, що від енергопостачальних організацій до мерії регулярно надходять заявки на корегування тарифів. Одначе «сьогодні жоден тариф не буде корегуватися чи розглядатися, бо жодна заявка не обгрунтована на належному рівні», – зазначив міський голова. Щоправда, на наступному засіданні виконком розгляне пропозицію «Луцьководоканалу» про корегування тирифів на холодне водопостачання та водовідведення. На думку міського голови, для цього є досить вагомі підстави – електроенергія упродовж минулого року подорожчала вдвічі.
Однак міськвиконком розглядатиме всі заявки постачальних організацій дуже скрупульозно. Пропозиції про корегування або зміну тарифів повинні відповідати законодавству та бути економічно обґрунтовані, – додав Богдан Шиба.
Нагадаємо, що вчора, 12 січня, міська комісія з питань ціноутворення та тарифної політики погодила корегування тарифів «Луцькводоканалу»  та новий тариф на виробництво теплової енергії ТЗоВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго». За інформацією джерел у міськраді, сьогодні планувався розгляд виконкомом цих нових тарифів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 13 Січня 2009 10:47
ніколи не буде порядку з ЖКГ, якшо ціни на компослуги будуть нище собівартості... місцева влада шкодує одних людей за рахунок інших, і всі разом і далі сидимо в гімні...ВИСТАЧИТЬ СОВКА!!!!
Анонім Показати IP 13 Січня 2009 11:37
а при чому тут це...? Совок у неефективному використанні ресурсів (простіше кажучи, у нас гріють труби повітря, а не будинки) а соціальнонезахищені людиє скрізь - і тут два шляхи, або піднімати пенсії, або давати субсидії - і той, і той варіанти викоритоваується у Європі
Анонім Показати IP 13 Січня 2009 12:55
неефективне використання буде доти поки будуть совкові ціни для всіх без розбору...всі повинні повинні по ринковому максимумі, а хто не може ,хай йде у соцзавес по адресну допомогу...а то ті шо мають машини по 40 тис баксів отримують знижки,шо і бабка з пенсією 600грн...
Анонім Показати IP 13 Січня 2009 14:42
субсидії і пільги - смерть для економіки. Це навіть Пинзеник визнав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus