USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Виконком вирішить хто опікуватиметься лучанином? ОНОВЛЕНО

31 Серпня 2009 14:56
До заступника Луцького міського голови Миколи Іванюка звернувся мешканець обласного центру Волині, який просив допомоги у вирішенні питання виховання онука. Цей лучанин уже звертався 17 серпня  із аналогічним проханням до Богдана Шиби, – інформує 31 серпня репортер «Волинських Новин».
 
На тодішньому особистому прийомі лучанин розповів, що його дочка виїхала до Дніпропетровська, де і створила нову сім’ю, а у Луцьку на виховання чоловіка залишився внук. Дочку планують прописати у східному місті, а дитина залишається в обласному центрі Волині.
 
 Він розповів, що навіть паспортний стіл Дніпропетровська не проти таких дій, а ось луцька служба у справах неповнолітніх проти того, аби дитина залишалася без матері, хоч і під наглядом дідуся. Лучанин під час особистого прийому представив навіть лист від дочки, котрий дає йому право представляти інтереси дитини у школі.
 
Сьогодні лучанин розповів, що наразі заминка виникає у паспортному столі. Він особисто спілкувався із начальником паспортного столу, проте той зауважив, що лист за підписом міського голови у цій справі носить лише рекомендаційний характер. Тому заступник Луцького міського голови Микола Іванюк запропонував прийняти відповідне рішення виконкому із цієї проблеми, а також порадив лучанину і ще раз звернутися до відділу опіки та піклування Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus