USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Викрадач таксі у Луцьку протаранив машину з вагітною, - очевидці

13 Листопада 2013 14:30
«Шумахер» протаранив «Тойоту», яка в той час заїжджала на стоянку за зупинкою. За кермом була вагітна жінка, - інформує IA ZIK.

Нагадаємо, що у Луцьку 12 листопада трапилися аварія із майже детективним сюжетом: чоловік викрав таксі й намагався втекти.

Як розповіли очевидці, все розпочалося орієнтовно біля «Там Таму». Чи то на парковці гіпермаркету, чи десь поблизу чоловік викрав таксі служби «Чумак», авто марки Opel Vectra.
Зі слів одного з працівників цієї служби таксі, його колега віз пасажира, той приставив йому до горла ножа й забрав машину, вигнавши водія-таксиста.
Викрадач взявся втікати з місця злочину, рухаючись по проспекту Соборності. Але втікач не лишився непоміченим, бо поводив себе на дорозі дуже небезпечно.
«Їхав я по дорозі. Бачу, їде чоловік: минув попередню машину, ледь не вдарив, зачепив мою машину. Я побачив і включив аварійку. Він повертав на вулицю Воїнів-Інтернаціоналістів і оце влупив машину», – каже очевидець ДТП.
«Шумахер» протаранив «Тойоту», яка в той час заїжджала на стоянку за зупинкою. За кермом була вагітна жінка.
«Жінка вийшла з машини і взяла телефон. Хотіла, мабуть, дзвонити чоловікові. Підбігає цей водій до неї і не дає їй зробити виклик – викидає телефон у машину. Він не підпускає нікого до неї – всіх лупить», – розповіла лучанка, яка бачила конфлікт на власні очі.
Інший очевидець додає: «Вийшовши з машини, він почав кидатися на людей. При мені одну людину вдарив, мене вдарив і бабусю стареньку так, що вона відлетіла. Потім почав втікати і його затримали».
«Він дістав ножа і сказав: «Б…дь, я вам зараз покажу, що я роблю», – зазначив ще один лучанин.
На місце ДТП люди викликали міліцію. Затримувати порушника за декілька хвилин приїхав спецпідрозділ «Беркут». Бійцям навіть довелося захищати затриманого від розлюченого люду.
Тим часом у СЗГ УМВС Волині повідомили, що в слідчому відділенні Луцького міськвідділку розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За вчинення кримінального правопорушення передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі від семи до дванадцяти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Василь Петрович Показати IP 14 Листопада 2013 10:31
Дуже прикро, що в нашiй державi все купуеться, i свобода в тому числi. Вiдомо, що цей громадянин неодноразово госпiталiзовувася до психлiкарнi, зараз вiн перебувае у вiддiленннi зi "звичайним" наглядом. Максимум через мiсяць часу скорiше за все (як i попереднi рази) вiн буде виписаний "в зв'язку iз покращенням стану". А от цiкаво, коли пiд час наступного погiршення псих.стану вiн когось все таки прирiже, хто буде вiдповiдати? Продажний лiкар, котрий за "бабки" тримае такого небезпечного чоловiка у вiддiленi зi "звичайним наглядом", чи не менш продажний слiдчий котрий в свою чергу закривае на те все очi??? Можливо е сенс iзолювати такого громадянина в спецiалiзовану установу , поки бiди не наробив...
гога Показати IP 14 Листопада 2013 20:27
розстрілять негодяя тоді не буде проблем........
Працівник Показати IP 15 Листопада 2013 08:46
Працівник Сьогодні, 08:43 Чи не хоче адвокат з натовпу почергувати зі мною нічку у відділенні та з цим мутантом разом?До речі він хизується тим що скоїв.А інакше його не можна назвати. Він постійно погрожує персналу фізичною розправою.Що заважає прокурору та лікуючому лікарю відправити його у Львів чи на Олику?Ті гроші,що мама завжди платить?Як такий хворий може торгувати на Варшаці курами-гріль та носити з собою ножа,також мати права на автомобіль,які він неодноразово забирав з ДАІ,бо вже скоював дтп?Повірте,він ще накоїть біди,а люди з натовпу не говоріть що не знаєте Відповісти
Олег Черниш Показати IP 15 Листопада 2013 08:52
Підтримую,пане прокурор зробіть щось,люди бояться ходити на роботу,інакше ми будемо звертатись у інші інстанції

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus