USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Викрали та катували: ЗМІ показали фото вбитих у ЦАР російських журналістів. 18+

2 Серпня 2018 09:43
Перший знімок убитих в Африці журналістів із Росії опублікували 1 серпня.

Росіян спочатку викрали, потім допитували, а потім убили. Про це пише Gazeta.ua з посиланням на французьке видання Рalmares Сentra Frique, яке порилюднило відповідне фото.

«Велика помилка полягає в тому, що троє журналістів були без супроводу, але мали свої картки для преси. Рідко можна побачити убитих зарубіжних журналістів у Центральноафриканській Республіці, за винятком Каміли Лепаг, вбивство якої було замовлено з країни її походження відповідно до деяких необачних міркувань», - ідеться в матеріалі.

Відзначається, що Франція ніколи не приховувала презирства по відношенню до Росії, яка просуває своїх «пішаків» у ЦАР.

Увага! На фото присутні кадри насильства!


Російських журналістів, які загинула в ЦАР, могли викрасти та катувати

У свою чергу, ТАСС з посиланням на представника багатопрофільного комплексної місії ООН по стабілізації до ЦАР Володимира Монтейро повідомляє, що представники організації не мають відомостей про викрадення журналістів і тортури перед вбивством.

Читати ще: «Я – проукраїнська людина»: що відомо про російських журналістів, вбитих у ЦАР

«У нас немає інформації про те, що сталося до того моменту, як ми знайшли їх тіла. Так що я не можу підтвердити цю інформацію. Зараз ведеться розслідування, але на даний момент немає якихось результатів», - сказав він.

Трьох російських журналістів знайшли мертвими в Африці 31 липня, де вони знімали документальний проект про роботу ПВК «Вагнер». Росіян атакували близько опівночі. Невідомі відкрили вогонь по машині з автоматів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus