USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Винесли вирок «мінеру» Луцької міськради та клінічної лікарні

11 Жовтня 2016 18:14
Лучанину, який в червні «замінував» Луцьку міську раду та Луцьку міську клінічну лікарню, винесли вирок, - повідомляє ВолиньPost.

Нагадаємо, що раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що "замінування" трапилося 29 червня.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні служби Луцького відділу поліції та ГУНП у Волинській області, спеціалісти вибухотехнічного відділу, кінологи, співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій та патрульної поліції.

Усіх пацієнтів медзакладу оперативно евакуювали, а через кілька хвилин на лінію «101» надійшов ще один виклик про замінування, проте уже Луцької міської ради.

Тієї ж ночі правоохоронці встановили особу мінера. Ним виявився 41-річний уродженець Чернівецької області, який проживає у місті Луцьку.

Проти «телефонного терориста» відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян), а справу невдовзі скерували на розгляд до Луцького міськрайонного суду.

Однак, окрім обвинувального акту, до суду надійшла й угода про визнання винуватості, відповідно до якої підсудний повністю визнає свою провину в інкримінованому йому злочині, погоджується на призначене йому покарання та буде позбавлений можливості його оскаржити.

Зрештою, суддя Луцького міськрайонного суду затвердив зазначену угоду та призначив обвинуваченому покарання у вигляді 2 років позбавлення волі з іспитовим терміном в 1 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Саша Показати IP 11 Жовтня 2016 18:35
Мяке рішення. Якби посидів насправді, а не заочно, то більше б такого не робив.
43 Показати IP 11 Жовтня 2016 19:59
А як щодо компенсації збитків?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus