USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Випускний у Луцькому педколеджі. Фоторепортаж

23 Червня 2017 19:48
Понад 300 студенів отримали фах та завершили навчання у Луцькому педагогічному коледжі. Відповідно до статистики, 80% знайдуть роботу за спеціальністю.

Свято вручення дипломів відбулося 23 червня у палаці учнівської молоді Луцька.

Серед тих, хто приймає у цей день вітання – випускник Іван Кравець. Молодий педагог впевнений, що його фах – це можливість змінити країну на краще.

«Ми бачимо, що національна свідомість українців зростає і ми стаємо нацією мудрих і думаючих людей. А фах педагога є інструментом для кузні підростаючого покоління, яке повинно у майбутньому нашу державу вибудувати могутньою. А це можливо, якщо кожен із нас докладе максимум зусиль там, де він є і залишатиметься ти, ким він є», - розповідає Іван.
Зі слів заступника директора ЛПК Тетяни Оксенчук, сьогодні випустили чотири відділення педагогів.

«Цього року у нас 477 випускників. Сьогодні випускний для чотирьох відділень, а це – 316 студентів. Зауважу, що в нашому навчальному закладі кожна група додаткову кваліфікацію: вчитель англійської, німецької мов, інформатики, хореограф, дизайнер, сурдопедагог, організатор роботи з учнівськими об’єднань. З нашого досвіду, це - великий плюс, бо дає можливість нашим студентам стати більш конкурентоспроможними. Як результат – минулого року 80% випускників працевлаштувалися за спеціальністю», - говорить Тетяна Володимирівна.
Ще один випускник, який отримав диплом – Вадим Прокопчук. Він вважає, що сучасний педагог має бути людиною, яка готова мислити креативно та швидко реагувати на зміни.

«Світ дуже динамічно рухається й помітно, що сьогоднішнє суспільство вже не те, яким було п’ять років тому. Зваживши на це, педагоги повинні бути готовими до змін і важкої праці. В першу чергу – над собою. Також учитель має бути прикладом для підростаючого покоління, тому те, як ми діємо сьогодні – сформує майбутнє завтра», - вважає Вадим.
На урочистостях зауважили, що на Волині працює близько 25 тисяч педагогів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Катя Показати IP 24 Червня 2017 08:42
Плахотна і Мишковець не знають, як Гімн слухати треба?
Ася Показати IP 24 Червня 2017 12:39
Панафідін всіх родичів рекламує!!
123 Показати IP 24 Червня 2017 13:38
в окремих дівчат- ці широкі брежньовскі брови це щось...
Slava Показати IP 24 Червня 2017 16:08
Сам закінчив пару років назад і скажу що це брехня про 80% по спеціальності. І якщо хочете отримувати 100 $ зарплату в місяць то можете поступати
Перехожий до Slava Показати IP 25 Червня 2017 08:54
Про 80% я з вами згідний. Я закінчив даний заклад ще 15 років тому,працюю не за фахом. Але ні одного разу ще не шкодував, що навчався в педучилищі.
Ірина Показати IP 25 Червня 2017 00:21
Де моя молодість((Роки в педколеджі-найкращі роки в моєму житті!Дякую всім викладачам і друзям-студентам за цей неповторний час!Друзі-цінуйте цей час-він неповторний)
Наталя Показати IP 25 Червня 2017 23:19
Так, це дуже хороший заклад. Я теж не працюю за спеціальністю, але теплі спогади про навчання тут залишились назавжди не те що у пам'яті - у серці, я б навіть сказала. :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus