USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Вищі спортивні досягнення – це показник держави», - Святослав Кравчук

12 Вересня 2008 18:00
Сьогодні, 12 вересня, заступник голови облдержадміністрації Святослав Кравчук у коментарі репортеру «Волинських Новин» сказав, що досягнення відомих українських спортсменів піднімають визнання держави на світовому рівні інколи краще, аніж дипломатичні.
Напередодні Дня фізичної культури та спорту пан Кравчук розповів, що влада в Україні почала звертати суттєву увагу на розвиток та покращення спортивного активу та сприяє досягненню високих результатів. Він зазначив, що позитивом є те, що у Пекінській олімпіаді брали участь винятково корінні волинянки, а не мешканці інших областей, як це було у попередні роки.
Пан Кравчук наголосив, «що вищі спортивні досягнення – це показник держави. І Андрій Шевченко чи Яна Клочкова знані у світовій спільноті краще, аніж посли чи дипломати». Зі слів чиновника, можливість розвиватися є завжди. Наприклад, Святослав Кравчук пригадав родину тренерів Борисюків із Любешівщини, вихованці яких досягнули значних результатів у спортивній ходьбі.
Також заступник губернатора зуважив, що на Волині існують проблеми у роботі ДЮСШ і необхідним є будівництво 50-метрового басейну, де б могли проводитися змагання європейського та світового рівнів. На базі Волинського обласного військового ліцею планується створити стадіон для тренувань із легкої атлетики.
Та найголовніше, як наголосив пан Кравчук, - щоб до молоді прийшло усвідомлення потреби поєднання розумового та фізичного саморозвитку, а державні установи й різні громадські організації сприяли б цьому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus