USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вишкіл від бійців «Азову» проведуть на Бандерштаті

16 Липня 2015 08:00
Пройти міні-вишкіл по тактиці та навчання по базовій бойовій підготовці протягом трьох днів матимуть змогу учасники фестивалю українського опору «Бандерштат», який відбудеться у Луцьку 31 липня – 2 серпня. Про це інформує «Молодіжний портал Волині».

Так, навчання проведуть інструктори Цивільного корпусу «Азов».

Також «азовці» забезпечать охорону правопорядку на території Бандерштату на час проведення заходу.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що нового буде цього річ на фестивалю «Бандерштат».

Розповідало, зокрема, і про спеціальну еко-галявину, яку облаштують учасники Луцького ІТ-кластеру «Фундація Розвитку Громад».

Примітно, що на фестиваль завітає видатний кінорежисер, автор таких відомих фільмів, як «Перебіжчик», «Мамай», «Поводир, або квіти мають очі» Олесь Санін.

Відвідає Луцьк 31 липня–2 серпня і Левко Лук’яненко – український дисидент, політичний діяч, Герой та, чи не найбільший, моральний авторитет України, який провів 27 років життя зі своїх 87 у радянських таборах та в`язницях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
волиняка Показати IP 16 Липня 2015 09:04
А це вже що за ноу-хау від Гузя?! Агов! А не багато на себе берете "патріоти" хр...і?! На зборах на полігоні вишкіл проходити треба!!! От на цей фестиваль воєнкомів направити треба!!!
Волиняці Показати IP 16 Липня 2015 10:00
Ми думаєм,що ти це з полігону пишеш,а не з мякого дивану.Диван х.ров...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus