USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вишиванки та музика: «Новий Луцьк» відзначив найкращих випускників

21 Травня 2015 19:20
День української вишиванки для талановитих, креативних та розумних учнів 11 класів став справжнім святом. Саме сьогодні їх відзначили як найкращих випускників Луцька.

Захід розпочали з приємної музики: Діденчук Ігор, студент першого курсу ВДУКІМ імені Ігоря Стравінського зіграв для присутніх на флейті Пана. Музикою захід і закривали, учасник стипендіального конкурсу від Фонду «Новий Луцьк» Віктор Бондар зіграв для усіх присутніх на бандурі. Варто зауважити, що оскільки 21 травня – день української вишиванки, то багато з присутніх прийшли одягнені у вишиті сорочки.


Так, ті учні, які стали переможцями всеукраїнських конкурсів-захистів, олімпіад, турнірів у 2014-2015 роках отримали грошові премії від Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», - про це інформують у прес-службі організації.

Голова правління Фонду Олександр Товстенюк подякував батькам учнів за те, що вони докладають зусиль і допомагають своїм дітям навчатись.

«Хочу передати вітання усім від Ігоря Петровича Палиці. Засновник Фонду «Новий Луцьк» завжди підтримував талановитих дітей, аби у них був стимул до подальшого розвитку і не зникало бажання вчитись. Наразі існує проблема з заохоченням дітей до навчання. У мене в самого є син, якому 15 років, і я знаю, що це - складний період. Розумію, що його потрібно направляти, говорити з ним про важливість знань. Тому хочу подякувати батькам за те, що мають сили та терпіння підтримувати своїх дітей. Учням побажаю ніколи не забувати того, що для них зараз роблять їхні батьки, та постійно прагнути до нових знань і саморозвитку», - зауважив Олександр Товстенюк.

Він також побажав випускникам вдосконалюватися та набиратися досвіду, і завжди пам'ятати, що Луцьк - їхня Батьківщина, мовляв, якщо вони і поїдуть на навчання звідси, то нехай потім повертаються назад та змінюють місто на краще.

«Я вважаю, що такі нагородження є стимулом до навчання. Я брав участь у змаганнях з біології, мрію стати генетиком, для цього потрібно багато читати та експериментувати. Грошову премію напевне використаю на придбання необхідних матеріалів, які допоможуть мені вдосконалити свої знання з біології», - зазначив випускник ЗОШ №21 Голяр Владислав.

«Для мене особисто навчання не є проблемою чи тягарем. Мені подобається процес освоєння нових знань. Але для багатьох фінансова нагорода та визнання є основною мотивацією для подальшого розвитку, тому такі відзнаки є важливими», – прокоментувала, своєю чергою, учениця ЗОШ№14 Павлюк Олена.

Батьки, які прийшли сьогодні підтримати своїх дітей, висловлювали слова подяки представникам Фонду за гарну роботу.

Зокрема Вахрамєєв Олександр подякував Ігорю Палиці за те, що проекти Фонду мотивують його сина Вахрамеєва Бориса до навчання вже 2 роки поспіль. Чоловік зауважив, що діяльність Фонду для Луцька має величезне значення, оскільки підтримує та фінансує усі сфери суспільного життя міста, - а це і спорт, і медицина, і освіта, і благоустрій.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що найкращі студенти Луцька отримали стипендії від Фонду «Новий Луцьк».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Мама Показати IP 21 Травня 2015 19:50
А талановиту та розумну молодь треба підтримувати. Поважаю Ігоря Палицю, а то й правда стимулу нема ніякого у дітей вчитись..
Ольга Показати IP 21 Травня 2015 20:04
Хороша мотивація для школярів. Бажаю успіху і надалі.
Іра Показати IP 21 Травня 2015 20:28
Кажуть, у товстенюка з сином гарні стосунки, молодець, якшо так і є.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus