USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Студенти грали на бандурі для «Нового Луцька»

29 Квітня 2015 20:30
Стипендіальний конкурс від Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» показав, що студенти Луцька - креативна молодь. Це підтверджує і той факт, що під час урочистого вручення сертифікатів на стипендію учасник проекту Віктор Бондар зіграв для усіх присутніх на бандурі.

Які тільки ідеї про те, що можна і потрібно зробити для нашого міста, не озвучували студенти під час захисту есе. Кот Галина та Шабала Дмитро розробили маршрути підземеллями Луцька, Філюк Ольга пропонувала пофарбувати стіни у дитячих лікарнях, а Падалко Галина розробила інформаційний портал, який надасть користувачу достатній об’єм інформації про наше місто.

Комісія прослухала близько 200 захистів есе на тему «Моя інвестиція у Новий Луцьк» відібрала 37 найсильніших студентів. А вже сьогодні голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк вручив переможцям сертифікати на отримання стипендії у розмірі від 1500 до 2500 тисячі гривень. Про це йдеться на сайті Фонду.

«Хочу привітати вас з перемогою у конкурсі. Працюйте над собою, здобувайте нові знання та розвивайте у собі нові якості. Сподіваюсь, що усі студенти, які подали заявки на конкурс, залишились задоволеними, а комісія поводилась неупереджено та справедливо», - зазначив Олександр Товстенюк.

Голова правління Фонду також зауважив, що сам навчася у Луцьку: першу освіту здобув у СНУ, а другу - в ЛНТУ.

На завершення заходу студент Волинського державного училища культури і мистецтва І.Ф. Стравінського Бондар Віктор зіграв для усіх присутніх на бандурі. Саме він у своєму есе написав, що хотів би відкрити студію бандури у дитячому будинку.

«Я б хотів відкрити у дитячому будинку щось нове – студію бандури. Думаю, що це не так вже й складно було б організувати. І я впевнений на всі сто відсотків, що там - серед великої кількості дітей - є справжні таланти. Вчитель бандури в інтернаті не може бути просто вчителем. Він – друг, наставник, людина, яка може порадити і підтримати. А основне - в дітей з’явиться нова мета у житті», - йдеться в есе хлопця.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
мішка Показати IP 29 Квітня 2015 20:34
просто нереальна радість, я бачу товстенюка новим мером, спасі і сохрані
!!! до мішка Показати IP 30 Квітня 2015 11:11
Певно мером бачиш себе і радієш?
мішка до !!! Показати IP 30 Квітня 2015 17:02
слово іронія тобі щось каже?
регіон Показати IP 29 Квітня 2015 20:51
каво я віжу! ригіанали відроджуються останнє фото - О. Курилюк заст. голови ода доби янека. (викаристана спеціальна граматика для таких подій)
Студенти Показати IP 29 Квітня 2015 23:25
А нам дуже сподобався Олександр Віталієвич. Простий і прикольний, жартував над собою і було цікаво і по доброму. І не скажеш що така серйозна людина.
Тюнінг Геліка Показати IP 30 Квітня 2015 08:56
У кого є новий обвіс АМГ ? ))
Анонім Показати IP 30 Квітня 2015 09:54
У товс.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus