USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Високі технології – вже в Луцьку. ФОТО. ВІДЕО

19 Березня 2009 10:19
Відтепер скутери Segway можна придбати і в Луцьку. Segway – це перший у світі електричний транспортний засіб із системою само балансування. Компактні розміри та здатність утримувати рівновагу людського тіла дозволяють скутеру займати на тротуарі рівно стільки ж місця, які і пішохід. Segway дає можливість швидше і легше рухатися по дому, офісу і зменшити вагу речей, – повідомляють 19 березня «Волинські Новини».
Назва скутера – «Segway» – походить від англійського слова «segue», що означає «плавно переходити з одного стану до іншого». Скутер Segway робить свого власника більш «продвинутим» учасником дорожнього руху, дозволяючи йому рухатися швидше, далі і з мінімальною затратою сил, – повідомляє «Segway в Украине».
Винахідник Дін Камен заснував товариство «Segway» в надії змінити уявлення про звичний спосіб руху. Скутер Segway – це результат численних досліджень, якими керував особисто Дін Камен.
У роботі скутера Segway використовується продвинута технологія Dynamic Stabilization. Саме вона робить так, що самокат Segway керується рухами людського тіла. Гіроскопи та спеціальні датчики постійно оцінюють розташування центру рівноваги власника. На основі отриманої інформації прилад змінює напрям і швидкість руху. І саме тому, як тільки людина нахиляється вперед – скутер їде вперед. Варто ж користувачу відхилитися назад – скутер рухатиметься також назад.
Скутери Segway сконструйовані для широкого кола людей. Від власника не потрібно особливих навичок та вмінь. Головною умовою є здатність людини піднятися на платформу скутера і спуститися з неї самотужки, без допомоги. Вага людини і можливого вантажу повинна бути не менша, аніж 45 кілограмів, але і не має перевищувати 96 кілограмів для серії р133 і 118 кілограмів – для серій і та ХТ.
Багато досліджень підтвердили, що скутери Segway цілковито безпечні. Революційна технологія балансування, використана у створенні скутера, дозволяє йому підтримувати рівновагу. Однак кожен власник скутера Segway зобов’язаний чітко дотримуватися всіх правил техніки безпеки.
У Луцьку можна придбати кілька моделей скутера Segway.
Зокрема Segway X2 створений для руху будь-якою місцевістю. Всюдихідні шини, надійні крила, літієво-іонні батареї, а також спеціально налаштоване програмне забезпечення дають електроскутеру Segway x2 можливість їздити по сільським дорогам, горбам чи піщаному пляжу.
Натомість електроскутер Segway i2 – це чудове поєднання стилю, функціональності та легкості в керуванні. Скутер завжди допоможе власнику у виконанні щоденних клопотів – із легкістю довезе до потрібного місця (як у приміщенні, так і надворі), з ним проблема паркування перестане бути актуальною.
Ще одна модель – Скутер Segway X2 Golf – дуже простий в керуванні і значно менший від звичних гольф-карів. Особливі шини низького тиску майже не пошкоджують поле і забезпечують м’яку їзду по багатьом поверхням. Створена на основі скутера х2 модель обладнана інноваційною технологією LeanSteer, безпровідним ключем-контроллером InfoKey, літієво-іонними батареями тривалого використання Saphion®. Окрім того, є спеціальне прилаштування для кріплення сумки з ключками, яке дозволяє вільний доступ до потрібної ключки під час гри. Це кріплення дуже легко знімається з самоката.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 19 Березня 2009 11:34
В поважаючих себе виданнях про такі статті пишуть, що інформація на правах реклами або хоча б відповідну позначку в кінці тексту ставлять.
Анонім Показати IP 19 Березня 2009 12:05
це пристрій для депутатів і чиновників, яким впадло ходити вже навіть, але ж по кімнатках якось треба переміщатись, ось на допомогу їм придумали таку фігню
Анонім Показати IP 19 Березня 2009 22:56
так ця фігня і стоїть 12000 баксів!!! краще мерса єшку купити і кататися...
Анонім Показати IP 20 Березня 2009 18:00
Очень нужная информация для жителей города Луцка и его областных окрестностей. Особенно нам пригодится модель Segway X2 Golf.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus