USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вистава та подарунки: у Луцькій міській раді привітали діток зі святом

19 Грудня 2021 17:05
В рамках святкової акції «Щедрий, добрий Миколаю, дуже я тебе чекаю!» Луцький міський голова Ігор Поліщук зустрівся з творчо обдарованими дітьми, дітьми-сиротами, дітьми з особливими потребами та дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, повідомили у Луцькій міській раді.

Читати ще: Помічники Святого Миколая дарують радість дітям луцької громади. Фото

У залі засідань міської ради діти отримали масу позивних емоцій, адже їм показали виставу про Святого Миколая та танцювальні виступи. Не обійшлось свято й без подарунків. Їх присутнім малюкам особисто вручив міський голова.
Ігор Поліщук привітав їх із цим чудовим святом – Днем Святого Миколая. «Бажаю, щоб це свято принесло усім нам добро, мир та злагоду, наповнило домівки особливою атмосферою, а серця – любов’ю. Бажаю кожному з вас, щоб Святий Миколай був з вами не лише сьогодні, а завжди, – зазначив міський голова. – Бажаю бути здоровими! Нехай Святий Миколай благословить вас на щасливе життя, щоб ви гарно вчились та були слухняними, а коли виростите – стали успішними. Нехай покровитель нашого міста Святий Миколай благословить Луцьк на успіх та процвітання, а Господь береже усіх!»

Читати ще: У Луцьку запрацювала резиденція Святого Миколая. Фото
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus