USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Витягнув з-під матраца: на Волині військовий вкрав гроші у співмешканки

17 Березня 2024 16:49
Волинянку обікрав її співмешканець. Раніше чоловік відбув покарання у Маневицькій колонії за крадіжку. Вийшов на волю, згодом його мобілізували в армію. Але кримінальне минуле знову заграло – спокусився на чужі гроші.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

«Ну, я не буду відповідати. Не треба мені нічого. Взагалі нічого розказувати не буду», – наголошував під час засідання суду обвинувачений Сергій.

Чоловік вирішив обікрасти свою співмешканку, розказують правоохоронці.

«Здійснив крадіжку грошових коштів у розмірі 11 тисяч 500 гривень у своєї співмешканки. Під час досудового розслідування він відшкодував ці кошти, визнав свою вину і вироком Ківерцівського районного суду був засуджений до п’яти років позбавлення волі. На момент вчинення крадіжки він був на військовій службі. Відповідно, перебуваючи у відпустці, вчинив крадіжку. На нього заявила сама співмешканка», – розповів прокурор Олександр Романік.

Вже потім жінка просила не садити чоловіка за ґрати, бо він покаявся. У чоловіка за плечами, крім того, було ще й самовільне залишення району виконання бойового завдання. А, враховуючи те, що крадіжку вчинив в умовах воєнного стану, ківерчанину дали п’ять років ув’язнення.

«Вони вирішили, що така міра покарання є занадто обтяжливою для обвинуваченою, тому звернулися до суду з апеляційною скаргою про заміну покарання більш м’яким», – резюмував прокурор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus