USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У поліції Волині назвали райони, де було найбільше порушень на виборах

11 Листопада 2015 16:16
З усіх порушень, зафіксованих на Волині під час виборів до місцевих рад, більшість скоїли у чотирьох населених пунктах.

Про це йшлося під час прес-конференції щодо підсумків співпраці правоохоронних органів з громадськістю у день виборів 25 жовтня та можливістю взаємодії громадськості та правоохоронних органів у день виборів 15 листопада. Захід відбувся сьогодні, 11-ого листопада, в рамках проекту Ради Європи, який реалізовує Громадянська мережа ОПОРА.

Зі слів заступника начальника Головного управління Національної поліції в області Анатолія Петрушина, більше половини порушень зафіксували у чотирьох регіонах області.

“Від початку передвиборчого процесу до нас надійшло 149 повідомлень про порушення, які пов’язані з проведенням місцевих виборів. Із них 45 повідомлень (а це 35%) реєстрували у день голосування, 19 - після голосування. 7 повідомлень мали ознаки криміналу, тому їх внесли до ЄРДР. Окрім цього, ще два порушення мали кримінальні ознаки, але провадження по них вже вели раніше, тому матеріали додали до справи.

Що стосується географії порушень, то лідери серед порушників - Луцьк (тут 40 порушень), Ковель та Ковельський район - 22 порушення, Володимир-Волинський – 12, селище Маневичі - 18. В інших населених пунктах значно менше порушень”, - відзвітував поліцейський.

ЧИТАТИ ЩЕ: ХУЛІГАНІВ, ЯКІ ПОБИЛИ ВОЛИНСЬКОГО КАНДИДАТА В ДЕПУТАТИ, НЕ ЗНАЙШЛИ

Інформаційне агентсво Волинські Новини також розповідало про те, що справу про смерть голови ДВК в області закривають. Правоохоронці не вбачають вбивста у смерті голови ДВК у селі Лище.

А от членам ДВК і виборцям, які спотворили результати волевиявлення у Камені-Каширському - “світить” кримінал.

Нагадаємо, на Волині під час місцевих виборів 25 жовтня найбільше голосів віддали за партію УКРОП. Крім того, у Луцьку та Дніпропетровську в другий тур виборів мера вийшли представники цієї політсили. Зокрема, кандидат на посаду Луцького міського голови від партії УКРОП Олександр Товстенюк у першому турі виборів мера набрав 31,8% голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus