USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Визволені з полону бойовиків українські військові. ФОТО

11 Липня 2015 09:35
Фото визволених з полону бойовиків українських військових з’явилися на «ТСН».

Нагадаємо, вчора, 10 липня, з полону бойовиків звільнили 10 українських військових. Це був перший обмін полоненими за останні місяці.

Серед врятованих – солдати 17-ої танкової бригади, батальйону «Айдар», 43-го батальйону і волонтерка.

Обміняли десятьох на десятьох.

Визволені військові зморені і дуже худі, але щасливі, бо вже нарешті вільні – дехто аж за рік полону. Це був перший обмін за останні місяці. За десятеро бойовиків «ЛНР» і цивільних бойовики повернули дев'ятеро вояків та волонтерку. Прізвища визволених військових – Шанідзе, Бондарук, Семенюк, Швирєв, Пархоменко, Нігматуллін, Харатін, Ткаченко, Старцев.





Волонтерку звуть Гайде Різаєва. Їй вже вдруге пощастило вирватися з полону бойовиків. Але, попри пережите, вона каже, що не покине свою благочинну справу.



Водночас зазначимо, що визволити з полону бойовиків ще треба щонайменше 250 українців.

З них двоє – бійці 51-ої бригади – майор Сергій Фураєв і солдат Артем Комісарчук . Обоє - понад 10 місяців у полоні. ФОТО.

Понад 1100 людей і досі вважаються зниклими безвісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus