USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Заради таких дзвінків варто жити». Визволені бійці 51 ОМБ їдуть додому. ФОТО

10 Вересня 2015 16:20
Волинські бійці Сергій Фураєв та Артем Комісарчук, звільнені з полону бойовиків учора, 9 вересня, сьогодні прибувають на Волинь.

За станом на 16:00 вони виїжджали з Києва.

Про це пише у Фейсбуці волонтерка Наталія Боярина, спростовуючи попередню інформацію про те, що бійці мали приїхати в ніч з середи на четвер.

Водночас, зі слів Бояриної, рідні вже зустрілися з Героями.



"1 рік,та 12 днів... Але вже з сім'ями! Дякую усім,хто вірив і постійно був поруч!!!", - написала вона зранку 10 вересня на Фейсбуці.

1 рік,та 12 днів...Але вже з сім'ями!Дякую усім,хто вірив і постійно був поруч!!!

Posted by Natalia Boyarina on 9 вересня 2015 р.




Ще одна волинська волонтерка Наталя Соколова виклала у соцмережу фото зустрічі бійців з батьками: "Плакали всі, навіть ті, хто вже давно розучився...".



До слова, Сергій Фураєв уже певний час не майор, а підполковник, - повідомила Наталія Боярина, яка доклала чимало зусиль до визволення з полону волинських бійців.

І іще...Фураєв вже не майор,а ПІДПОЛКОВНИК😎

Posted by Natalia Boyarina on 8 сентября 2015 г.


"Сергій Фураєв вже давно перебуває у званні підполковника. Просто не всі важливі деталі можна повідомляти відразу", - запевнила волонтер по телефону журналістами 033volyn.info по дорозі до Києва - їде зустрічати визволених Героїв.

Після телефонної розмови з визволеним з полону Сергієм Фураєвим Наталія Боярина написала, що "заради таких дзвінків варто жити".

Дзвінок:-Ало-Ну что девченка,с меня поляна...Аааа ридаю,Фураєв...Заради таких дзвінків і варто жити!

Posted by Natalia Boyarina on 8 сентября 2015 г.


На фото: донька Сергія Фураєва чекає зустрічі з батьком (з волонтерами Катериною Зінов'євою, ліворуч, та Наталією Бояриною - праворуч)



Читаю дуже багато інфи,що хлопці приїздять сьогодні вночі...Це неправда,ми лише завтра виїзджаємо з Києва,напишу коли зустрічати хлопців!

Posted by Natalia Boyarina on 9 сентября 2015 г.


Нагадаємо, переговори з визволення майора Сергія Фураєва та солдата Артема Комісарчука були надзвичайно складними й довгими. Ці бійці потрапили в полон ще минулого року під час виходу з іловайського котла. Там вони перебували понад рік. Сергія Фураєва, комбата 51 ОМБР, бойовики вивозили 24 серпня на так званий Донецький «парад». Разом із ними в полоні утримували ще близько ста бійців із 51-ої бригади. Їх усіх до кінця зими обміняли.

Була інформація, що Фураєв та Комісарчук були засуджені бойовиками до розстрілу.

Спочатку їх утримували у Сніжному, потім перевезли в Донецьк, а зовсім недавно – до Луганська. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, їх мали звільнити 15 серпня, проте бойовики зірвали процес обміну. У списки людей, яких урешті обміняли 26–27 серпня, ці двоє вже не ввійшли, що викликало тоді обурення їхніх земляків із Волині.

За цих двох волинських Героїв бойовики вимагали та отримали чотирьох важливих для них людей.

Підполковник Сергій Фураєв — другий зліва, у синій кофті
Сергій Фураєв
Старший матрос Артем Комісарчук



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus