USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вживані авто дозволили продавати офіційним дилерам

6 Січня 2016 11:23
Кабінет міністрів України дозволив продаж вживаних автомобілів через офіційних автодилерів. Про це повідомляє УНІАН.

Автосалони тепер мають право оформляти договори купівлі-продажу без їх запевнення у сервіс-центрах як для нових, так і для імпортних б/у авто, в разі їх першої реєстрації.

Згідно з документом, Кабмін надав автосалонам право оформляти договори купівлі-продажу без їх завірення у сервіс-центрах як для нових, так і для імпортних вживаних авто, в разі їх першої реєстрації.

Нагадаємо, у Раді зареєстрований законопроект №3251 про стимулювання розвитку ринку уживаних транспортних засобів, згідно з яким пропонується скоротити кількість податків при імпорті вживаних автомобілів. За словами офіційних автоімпортерів, прийняття даного законопроекту скоротить бюджетні надходження і призведе до збільшення обсягів «сірого» автоімпорту до України.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що з 1 січня в Україні набуває чинності екологічний стандарт «Євро-5», який забороняє ввезення з-за кордону старих автомобілів, які були випущені з конвеєра раніше 2010 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
НЕЛУЧАНИН Показати IP 13 Квітня 2016 10:22
оооооо! ну тепер зовсім інша справа !!!!! адже автосалони будуть торгувати по-чесному. правда, не матимуть обовязку перевіряти технічний стан авто. так вони апріорі чесні, бо заплатили відкати за право бути кришталево чесним. така собі індульгенція.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus