USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Вживання алкоголю й тютюну у громадських місцях Ковеля заборонять?

12 Вересня 2008 11:06
У місті Ковель відбулись громадські слухання з обговорення проекту рішення міської ради «Про впорядкування вживання алкогольних напоїв, пива та тютюнових виробів на території міста Ковеля». Про це 12 вересня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією офіційного сайту Ковелської міськради, проект, який передбачає заборону вживання алкогольних напоїв, пива та тютюнових виробів у громадських місцях, створення умов для занять фізкультурою і спортом, проведення культурно-масових заходів, організацію дозвілля, пропаганду здорового способу життя, презентував присутнім начальник відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Василь Смаль.
Міський голова Сергій Кошарук зазначив, що основною метою запропонованого проекту є створення умов для збереження генофонду нації. Адже реалізація заходів, згідно з цим рішенням, дозволить застерегти молоде покоління від згубного впливу алкоголю, пива та тютюну.
Посадовець запропонував доповнити проект рішення пунктом про створення спеціалізованого підрозділу міськвиконкому(муніципальної міліції), на який виконуватиме функції контролю щодо виконання рішення та забезпечення громадського порядку в місті.
Заступник головного лікаря Ковельського МТМО пан Курило у своєму виступі підкреслив, що вперше за 17 років незалежності нашої держави порушуються питання впорядкування вживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Він запропонував посилити контроль за якістю таких виробів, боротьбу з нелегальною торгівлею різного роду сурогатами, самогоном та відновити роботу медвитверезника.
Запропонований проект, з врахуванням зауважень, пропозицій учасників громадських слухань, ухвалили і вирішили провести його обговорення серед громадськості та винести на розгляд сесії міської ради, яка відбудеться 25 вересня 2008 року. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus