USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Windows 7 буде доступний без ключа лише 120 днів

25 Серпня 2009 16:25
Корпорація Microsoft підтвердила, що операційну систему Windows 7 можна використовувати до 120 днів без активації ключа. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Напередодні на сайті Windows Secrets була опублікована детальна інструкція по використанню єдиного командного рядка для додавання ще 90 днів до 30 дозволених для користувачів.
Як інформує сайт ТСН, Microsoft дозволяє використовувати будь-яку версію Windows 7 до 30 днів, не активуючи ключ. За словами редактора Windows Secrets Вуді Леонарда, по закінченню цього періоду можна заново запускати лічильник активації до трьох разів, збільшуючи тим самим термін тимчасової експлуатації.
Раніше Microsoft оголосив про завершення розробки операційної системи Windows 7. Для корпоративних користувачів, що підписалися на умовах Volume License, ОС буде доступна з 1 вересня. Світова презентація намічена на 22 жовтня.
У новій ОС експертами була виявлена серйозна помилка, яка здатна спровокувати неконтрольований витік пам’яті і збій в роботі системи. Глава підрозділу Windows Стівен Сінофські відзначив, що помилка пов’язана з некоректною роботою стека драйверів файлової системи NTFS. Сінофські пообіцяв усунути недоробку до реліза ОС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus