USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Windows 7 Beta доступна для вільного скачування ще 10 днів

14 Січня 2009 12:48
Бета-версія нової операційної системи Windows 7 буде доступна для вільного скачування до 24 січня, – інформують 14 січня «Волинські Новини».
За повідомленням Кореспондент.net, спочатку компанія Microsoft планувала надати публіці для ознайомлення 2,5 мільйона примірників Windows 7.
У п’ятницю, 9 грудня, сайт компанії не витримав напливу охочих завантажити ознайомчу версію найпопулярнішої у світі операційної системи і припинив роботу. Не допомогла і затримка випуску бета-версії на один день, коли Microsoft зробив спробу приєднати додаткові сервери для задоволення попиту.
«Ми просто й уявити собі не могли, що бета-версія Windows 7 користуватиметься таким попитом», – зазначає один із менеджерів компанії Лоуренс Пейнелл. За словами розробників, бета-версія призначалася для ентузіастів комп’ютерного програмування і для тих, хто може зацікавиться з точки зору бізнесу.
Її не рекомендують користувачам встановлювати і використовувати щоденно. При цьому представники Microsoft підкреслюють, що мова йде про попередню версію операційної системи, яку призначено для тестування. Нову операційну систему представили публіці в четвер, 8 січня, на спеціалізованій виставці CES-2009 у Лас-Вегасі. У Windows 7 вдосконалено систему безпеки, покращено навігацію, змінено дизайн панелі задач і меню «Пуск». Також значно поліпшено можливості ОС по роботі із онлайновими додатками. Крім того, розробники спробували максимально спростити процес інтеграції комп’ютера з Windows 7 у домашню мережу, що включає як інші комп’ютери, так і різну аудіо-та відеоапаратуру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 15 Січня 2009 08:36
З торентів не пропаде ніколи... Я уже завантажив 64 бітну версію і користуюсь.... Шустріша за Вісту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus