USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Я не можу сказати, що хлопці не старалися», - Богатир про поразку «Волині»

2 Травня 2018 22:02
Після програшного матчу проти «Колоса» з Ковалівки головний тренер «Волині» Віктор Богатир розповів, що не задоволений результатом, однак ніхто з футболістів не хоче, щоб команда вилетіла у Другу лігу.

Про це йшлося на післяматчевій прес-конференції 2 травня.

«Гра була тяжкою, адже «Колос» – добротна команда. Ми побачили їхню стратегію на матч. У нас же зараз такий склад, що дай Бог, аби ми дограли до кінця чемпіонату – як не операція, то ще якась травма. Я не можу сказати, що хлопці не старалися, вони хотіли виграти. Думаю, гра помінялася, аби Володимир Коробка забив момент у першому таймі, але я ж не буду його карати за те, що він поцілив у штангу», - зазначив Віктор Богатир.

З його слів, команда бореться, адже залишилося 3 тури, однак він говорить, що не може зрозуміти, чи людям принципово, щоб він тут не працював, чи щоб команда вилетіла: «Волинь» була на передостанньому місці, ми б’ємося, щоб залишити команду у Перші лізі. У всіх регіонах команди підтримують, а нас навпаки – ми ж не хотіли програти. В нас Івашко після тяжкої травми, але потрібно було його випускати – ось така в нас ситуація».

Насамкінець коуч «Волині» відзначив, що, напевно, не робив би такі підписання, як взимку, проте не став називати персоналій.
Головний тренер «Колоса» Руслан Костишин, своєю чергою, відмітив, що в таких погодніх умовах було складно грати: «Десь ми грали так, як завжди, - першим номером, десь – просідали. За такої температури повітря було дуже важко, але ми виграли. Я думаю, що наша перемога заслужена, хоча тренер «Волині» може сказати інше.

Щодо того, що я бачив на футбольному полі, то я задоволений своїми футболістами, зокрема їхнім відношенням».

Також Руслан Костишин звернув увагу, що в українському футболі «є болото» (мав на увазі договірні матчі, - ВН), проте зауважив, що його команда чесна і зіграла достойно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
На місці Богатиря Показати IP 2 Травня 2018 23:03
Поки ще травень, посадив би гектара два картоплі. І рік завершив би в плюсах. А футбол, то не його....
Андрій Показати IP 2 Травня 2018 23:31
Виженіть того багатиря, поки не пізно, бо набрав олухів і розводить пацанів на бабки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus