USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Я подумала, що вага зламалася»: у Ківерцях народився справжній богатир

28 Грудня 2020 15:47
У Ківерцівській центральній районній лікарні народився справжній богатир: 5 кілограмів і 60 грамів щастя з’явилося на світ 21 грудня.

Коли медики поклали малюка на ваги, породілля подумала, що вони зламалися, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Своєю вагою при народженні малюк здивував не лише маму, а й усіх лікарів.

«У мене перший син теж був 4060, то для мене це була дуже велика дитина. А коли мені сказали, що 5060, то я подумала, що вага зламалася», – зізнається Марія Калюжна.

Для жінки це треті пологи. У родині вже є двоє діток – хлопчик і дівчинка. Породілля розповідає: під час вагітності харчувалася дієтичною їжею, а лікарі на УЗД не бачили, що малюк народиться з великою вагою.

Дитинка народилася здоровою, пологи минули добре та навіть швидко, бо ж лише за півтори години після приїзду до пологового Марія народила. Родина Калюжних назве маленького богатиря Арсеном.

Немовлята з великою вагою у Ківерцівському пологовому народжуються не вперше. Лікарі пригадують: востаннє, два роки тому, тут народилося немовля з вагою 5 кілограмів 700 грамів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus