USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Я про це дуже серйозно думаю», – Зеленський про балотування в президенти. Відео

25 Грудня 2018 22:41
Український актор Володимир Зеленський заявив в інтерв’ю засновнику інтернет-видання «ГОРДОН» Дмитрові Гордону, що розмовляє про своє ймовірне балотування в президенти із сім’єю, але остаточне рішення щодо цього ще рано озвучувати, йдеться на сайті видання.

«Я про це думаю, думаю... Схиляюся... Рано про це говорити... Але, думаю, можливо, так. Я про це дуже серйозно думаю і багато говорю із сім’єю», – сказав Зеленський.

Гордон нагадав, що хоча офіційно актор не заявляв про намір балотуватися на найвищий державний пост, у нього, за даними соціологів, один із найвищих рейтингів. Журналіст перерахував потенційних кандидатів, у яких, на його думку, є шанс вийти у другий тур президентських виборів: це Зеленський, екс-прем’єр, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко і екс-міністр оборони, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

«Ну і гарант чинний може увійти», – додав Зеленський.

«Гарант поки не входить до цієї трійки... Може, він рвоне ще», – відповів Гордон.

«Але він людина чіпка...» – продовжив Зеленський.

«Може, він ще придумає що-небудь креативне», – припустив журналіст.

«Аби тільки не пов’язане з війною. Аби тільки не це!» – сказав актор.

Він зазначив, що в питанні ймовірного висунення в президенти для нього дуже важлива думка сім’ї.

«Вони дуже бояться, тому що вони глибоко розуміють, що я за людина. Глибоко! Вони розуміють, наскільки я гостро, вкрай радикально справедливий до всього. Розумієш, я длубаюся в салаті олів’є... Я та людина, яка може знайти що там, як... І я така людина, що буду до кінця стояти. Вони дуже переживають через це моє внутрішнє відчуття. Я тобі поясню: у будь-якій ситуації, у яку я потраплю, я завжди буду думати: коли я вийду із цієї ситуації, що буде зі мною? І тому я як мінімум хочу вийти із цієї ситуації таким самим, яким увійшов. Для мене це важливо», – сказав Зеленський.

Він підкреслив, що насамперед йдеться про ставлення людей до нього.

"Зрозуміло, що в мене є гроші, є нерухомість, є бізнес... Але головне – хто ти. Я внутрішньо себе не хочу втратити. Я хочу, щоб мене поважали люди. Тому що це приємно. Це просто приємно на фізичному рівні. Я ніколи не погоджуся на жодні умови, щоб втратити свої честь і гідність. Ніколи. Тому вони (йдеться про членів сім’ї, – "ГОРДОН") і бояться", – сказав Зеленський.

Президентські вибори в Україні відбудуться 31 березня 2019 року, парламентські – 27 жовтня того самого року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Анонім Показати IP 25 Грудня 2018 23:55
Не заявив,але натякає і якщо буде вибір між ВОНА,то вже краще він.
Українець Показати IP 26 Грудня 2018 06:45
Залишилось обрати клоуна і все.А мову країни,на посаду президента якої претендує,він хоч знає?
гірше не буде до Українець Показати IP 26 Грудня 2018 11:58
Краще "клоуна" ніж "злодія"!
Полідохтор Показати IP 26 Грудня 2018 08:22
Обрати такого президента - то всеодно, що зачати дитину в п'яному угарі !
??? до Полідохтор Показати IP 26 Грудня 2018 12:13
У Вас є кращий варіант кого обрати з тих хто буде балотуватись?
Правда Показати IP 26 Грудня 2018 08:33
Виборці!Країна в нас з Вами одна.І вона називається Україна.Не дозвольте себе обдурити маніпулятивними технологіями на прикладі 95 кварталу,московського проекту.Вони не з себе регочуть,а з нас з Вами,бо рахують нас "нижчими".Робіть вибір свідомо,з аналізом і перспективою.Не ведіться на "немає з кого","всі однакові","мені все одно".Вибір є завжди.Подолали тяжкі роки і рухаємось далі.Легко не буде і ніхто нам не допоможе,крім нас.Вірю в націю як громадянин.Слава Богу і Слава Україні!
ага до Правда Показати IP 26 Грудня 2018 10:08
"Подолали тяжкі роки і рухаємось далі". Ти шо депутат чи ідіот,чи може тобі кондитер гроші платить за коментарі?Вже 30 років обираємо" професіоналів"без маніпулятивних технологій,чи може ти гадаєш,що краще "актрісу" вибрати?
Дмитро Показати IP 26 Грудня 2018 10:18
Безумовно,Зеленський мусить бути президентом,по перше це молоде нове обличчя не корумповане,по друге від нього не почуєш заклики війни,а навпаки як він каже-"можна і з чортом лисим домовитися,тільки б не було війни"а це зараз найголовніше,за саме тільки прагнення зупинити кровопролиття треба голосувати за Зеленського
Ну і ну Показати IP 26 Грудня 2018 11:20
Домовитися з чортом лисим (він же путін) - отже продати Україну. І ви, Дмитро, теж рахуєте себе громадянином України? чи готові продати батьківщину лисому чорту? Чи вам взагалі все рівно під ким лежати? Чи для вас немає значення багатовікова історія держави, яка усе своє буття боролася за свободу і незалежність. Продатися - легше. А от мати міцні яйця, щоб відстояти те, що належить нам, те за що боролися гетьмани і сподвижники української спадщини - це сила.
ВВ до Ну і ну Показати IP 26 Грудня 2018 11:49
Ну от бери автомата і вали на фронт. Чи ти будеш ма*діти, а хтось має помирати. Я проти Путіна, але люди вмирають.
Ну і ну до ВВ Показати IP 26 Грудня 2018 14:18
та ні - давай здамо Україну на раз...домовимося таксказать. Хоча розумні давно зрозуміли, що домовлятися з чортом - це глухий кут. А всі ті, хто вже полягли - виходить даремно... а таким як цей клоун - однаково... і є ще ж іще такі, хто це чудо підтримує...і теж українцями називаються
Дмитро до Ну і ну Показати IP 26 Грудня 2018 16:15
На прикладі Білорусі,можна і не продатися,а розвивати свою Краіну ,а з другоі сторони,якби мова йшла про вибір продатися РФ і тим самим зберегти життя тим нашим хлопцям ,які полягли у війні,і тим звичайним громадянам на Донбасі які теж пережили горе від смерті,то знаєте я би і три раза продався,а політика якраз і полягає у тому щоб знайти першочергово демократичні методи виходу з теперішньоі ситуаціі
ВВ Показати IP 26 Грудня 2018 11:30
Ну він не політик, це типу лякає, але чесно кажучи політики керують з незалежності і щось все гірше і гірше для населення. А лозунги "газ в два рази дешевше" - це фігня повна. Якщо можна здешевити, то вже робити потрібно,а не будучи президентом. Короче всі вони актори, просто деякі гумористи), а не просто пі..дюки
Всім проти зеленсько Показати IP 26 Грудня 2018 12:10
За 27 років ви не навчились думати, а вибираєте постійно все "кращого" президента, а живете все гірше. І яка різниця актор він (президент) чи клоун чи сантехнік, головне правильні людські якості. Почитайте про президента США Рейгана - може щось комусь трохи щось дійде.
Чому так? Показати IP 26 Грудня 2018 12:16
Продали на виборах голос за 200 грн, а до наступних втратили 20000 грн - от так і живем.
Правда Показати IP 26 Грудня 2018 18:25
Звичайно виборець має право вибору (Закон).Але,перш за все, коли кидаєш бюлетень за "вилка","косу",або "мостового",думай за майбутнє своїх дітей ,внуків,а не за "шлунок" на даний час.І памятай!!!Що Президент ,відповідно до Конституції ,несе відповідальність за зовнішню політику і оборону країни.Так,є недоліки,але ми рухаємося вперед і досить непогано в умовах тотальної загрози.УКРАЇНЦЮ!!!.Ти визначаєш своє майбутнє,не помились.
Навуходоносор Показати IP 26 Грудня 2018 20:30
Судячи по коментам, нарід ще не зрозумів, що кандидатура гаранта буде погоджена з олігархами та затверджена Вашингтонським обкомом. Боюсь, що відтепер нас чекають виключно вибори без вибору. Маніпуляція мізками електорату відшліфована "шустерними" та "пятиканальними" методами, політтехнологами, які кормляться з рук любої влади і слова "Правди" про те, що "ми рухаємось вперед" - тому підтвердження. Так, ми рухаємось вперед, в Європу, тільки в середньовічну. В світі закінчується сьома технологічна революція, Китай, США, Південно-Східна Азія, передові країни ЄС вступають в сьому, а наша країна відкотилась за останні роки в другу. Це і є середньовічне існування в 21-му столітті. Примітка: термін однієї технологічної революції становить в середньому 15-20 років. Тепер нехай "Правда" підрахує скільки часу треба доганяти нам передові країни. А хто небудь з кандидатів в президенти висвітлює це питання"? Ні! А воно ж найголовніше поряд з конкурентноздатністю продукції. Ще пять років міграції українців за кордон, ще пять років такої корупції, яку ми маємо - і питання розвитку автоматично буде знято з розгляду - нікому буде наукою і технікою займатися, в нас же одні політтехнологи, юристи, економісти, охоронці та менеджери по продажам.
Правда Показати IP 26 Грудня 2018 21:21
Це не справа президента(читайте Конституцію).Ви обираєте законодавчу гілку влади,яка формує уряд,який відповідає за економіку.Так вибирайте мізками,а не ду...,щоб потім скаржитись на кого?Всі св....,прод...,нег....ВИ(і я також) обираєте популістів,шахраїв,перевертнів і хочете розвитку.Так не буває.Так,великого вибору гаранта немає,але чому?Після покійного Вячеслава Максимовича в нас не зявився наш "Гавел",навіть "Валенса",чи навіть "Деголь".Бо ми ще,на жаль,не сформувались,як нація,але вже не росія і не білорусія.І це факт.Так ми відстаємо в економічному розвитку,дуже,але не критично.Але тільки не потрібно сюди "ліпити" китай....
Навуходоносор до Пра Показати IP 27 Грудня 2018 16:46
Кстати, уважаемый автор комента, имя бывшего президента Франции, который вышвырнул в шестидесятых годах прошлого века штаб-квартиру НАТО из Парижа, де Голль, но никак не "Деголь", как Вы написали. Это оскорбительно для французов, то что Вы написали. В одной из провинций французских, в Провансе, на местном сленге "деголь" означает не совсем приятную характеристику человека, что-то вроде слова "неопрятный". Так что грамматика, которая у Вас явно хромает, может стать детонатором скандала, со словами нужно обращаться взвешенно. Что касается Валенсы, то поляки давно уже переоценили роль этой личности в их истории, а после публикаций в польских СМИ о его "дружбе" со спецслужбами, о нем предпочитают воспитанные польские граждане умалчивать. Ну а касательно Черновола Вячеслава Максимовича, которого Вы нарекли "нашим Гавелом", то хочу Вас проинформировать, что он был сторонник федерализации Украины, о чем написал статьи и о чем никогда не скрывал, особенно в начале своей политической карьеры. Как думаете, уважаемый "Правда", в свете последних событий на Донбассе, сейчас Черновола власть прессовала бы или нет за такое "вольнодумство"? Теперь о Вашем тезисе, что мы еще не сформировались как нация. Он не то что сомнительный, он порочный. Ибо если мы до сих пор не будем считать себя нацией, то грош цена нам! Одним словом, меньше дружите с интернетом, а больше доверяйте книгам, особенно первоисточникам, которые написали выдающиеся личности, такие как упоминаемый Вами генерал де Голль. С наступающим Новым годом Вас!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus