USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Я тебе завалю»: Злату Огнєвіч три роки переслідує неадекват

25 Січня 2022 08:58
Злата Огнєвіч уже три роки є жертвою переслідувань.

На своїй сторінці в Instagram виконавиця виклала відео, на якому неадекватний чоловік переслідує її на авто та висловлює безліч погроз, пише Сегодня.

«Наступного разу побачу по телевізору я тебе завалю, зрозуміла на ***, або тата, зрозуміла? Я тобі серйозно говорю», – заявив у відео чоловік.
Побоюючись за своє життя, Огнєвіч вирішила поділитися ситуацією, що склалася, з прихильниками і привернути увагу правоохоронців і влади до своєї проблеми.

Як виявилося, переслідувач уже близько трьох років стежить за Златою, за словами Огнєвіч, його звуть Вадим Лебідь. Співачка зізналася, що вже не раз зверталася до правоохоронних органів, але жодного результату це не дало.

«У даній ситуації я просто беззахисна жінка, яку не перший рік (вже більше 3-х років) переслідує неадекватний чоловік і ніхто за цей час не зміг вирішити мою проблему. Він продовжує свої переслідування, які почастішали останнім часом ... я хочу справедливості для себе. Я хочу справедливості для тих жінок, які не відчувають себе в безпеці і піддаються насильству. Тому що моя ситуація – це так само один з видів насильства», – написала схвильована Огнєвіч.

У публікації співачка також звернулася до чинного мера Києва Віталія Кличка та президента України Володимира Зеленського.

Артистка звернулася і до Печерського відділу поліції, де написала заяву на свого «фаната». За словами знаменитості, це вона робить вже не вперше, втім, тепер виконавиця налаштована більш рішуче.

«Дуже хочу, щоб усе було згідно із законом. Їду до поліції писати чергову заяву. Сподіваюся, що цього разу, коли вже минув якийсь час з моменту переслідувань, у нас щось трішечки змінилося і цей публічний розголос мені дуже сильно допоможе, тому що я скаженію. Я не збираюся відсиджуватися в ролі жертви, боятися жити, ходити на вулицю. Я продовжуватиму жити своїм повноцінним життям, просто я скаженію від того, що я і багато інших жінок не захищені. Як то кажуть, немає тіла – немає справи. Так не має бути!» – заявила Злата.
Також Огнєвіч прокоментувала версії підписників, чому ж чоловік переслідує її. Зокрема, юзери писали артистці, що причиною цьому могло бути те, що чоловік знає батька зірки та має з ним конфлікт, або те, що Огнєвіч винна йому кошти. Також користувачі писали, що переслідувач – мирний і його шкода. Усі три версії співачка відкинула.

«Не пишіть якихось безглуздих версій. Ми його не знаємо. Просто прийміть той факт, що є хворі люди, які переслідують інших людей. Із цим треба щось робити. Я хочу почуватися захищеною у своїй країні», – додала вона.

Крім того, артистка показала, що чоловік також переслідує її сестру. Зокрема, він створив десятки сторінок в Instagram, з яких пише Юлії. Цікаво, що деякі акаунти він підписав прізвищем Злати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Олесь Показати IP 25 Січня 2022 11:09
Накосячила шото . А от мужика явно обідили ....папа чи папік ...
111 Показати IP 25 Січня 2022 12:22
При досить таки невеликих фінансових витратах, цьому чоловіку могла б придбати турне в багажнику, до найближчого ставка чи цвинтаря. І гіда нормального могла б організувати,-папіка бородатого.
лучанин Показати IP 25 Січня 2022 21:13
та вивезти в ліс попереламувати ноги чухану обоссаному
сила в деградації Показати IP 26 Січня 2022 04:05
"Нам вернули наши пули все сполна"
Рич ард Показати IP 26 Січня 2022 22:09
Хахаха, да ладно это чучело так нервничает. что половину слов "глотает". у него еще угражалка не отрасла

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus