USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Неадеквата, який переслідував Злату Огнєвіч, затримали у Києві

25 Січня 2022 17:19
Чоловіка, який переслідував співачку Злату Огнєвіч та погрожував їй розправою, затримали у Києві 25 січня. Крім того, йому вже оголосили про підозру й невдовзі мають обрати запобіжний захід.

Слідчі наголосили, що погрози вбивством лунали на адресу Огнєвіч з боку неадеквата доволі тривалий час. Так, упродовж 2019 року – січня 2022 року він постійно тероризував виконавицю, надсилаючи їй моторошні повідомлення й озвучуючи свої плани вживу, пише 24 канал.

Останній інцидент трапився 23 січня. Тоді підозрюваний підійшов до Огнєвіч на вулиці й вкотре відкрито почав погрожувати. Зірка швидко втекла від нього на таксі, але зловмисник влаштував переслідування й зрештою наздогнав авто.

Попри те, що його знімали на камеру, він, не приховуючи обличчя, заявив, що «завалить» Огнєвіч, якщо ще раз побачить по телевізору.

Зрештою співачка таки звернулася до правоохоронців і подала відповідну заяву. Вона наголосила, що реально боїться не лише за своє життя, але й за життя своєї родини. Адже агресивний молодик вдавався навіть до погроз її батьку та сестрі.

Поліціянтам вдалося швидко з’ясувати, хто переслідував Огнєвіч. Неадекватом виявився 40-річний уродженець Черкащини, який наразі живе в Києві.

Йому інкримінують вчинення кримінального проступку (погроза вбивством). Такі дії караються арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 25 Січня 2022 17:25
Виявиться, що то клієнт психіатрії ... випустять ... а тоді він вже начудить від безкарності.
Олесь Показати IP 25 Січня 2022 23:07
Чуйку маю що там щось інше . І нетака та співачка пухнасто чиста . Ну неможе людина так агресивно просто так вести себе , тим паче історія не одного року . Хтось комусь наср....ав .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus