USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як будуть розпродувати арештоване майно

27 Квітня 2014 09:33
Пілотний проект електронних торгів арештованим майном, який запрацює у чотирьох пілотних регіонах вже 1 травня, матиме сучасну систему захисту. Про це поінформували у ДП «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України, передає УНН.

Згідно з інформацією розробників інтернет-сайту, захист бази даних Системи електронних торгів здійснюватиметься за останніми європейськими нормами, тож майбутнім учасникам торгів буде гарантована повна конфіденційність, а можливість втручання у Систему сторонніх осіб буде абсолютно виключена. Більше того, на період проведення експерименту спеціалісти «Інформ’юсту» здійснюватимуть постійний моніторинг роботи сайту, стежитимуть за зручністю його експлуатації, зважатимуть на коментарі користувачів і, за необхідності, вноситимуть відповідні корективи у програму.

«Треба розуміти, що одне із завдань Системи електронних торгів – нівелювати можливість втручання у неї сторонніх зацікавлених осіб, а відтак і будь-яких корупційних схем. Публічні торги, на превеликий жаль, передбачають таку можливість, а от інтернет-торги її повністю виключають. Разом з тим, ми усвідомлюємо, що база даних Системи і усі пов’язані з нею процеси потребуватимуть спеціального програмного захисту, чим і будуть займатись фахівці ДП «Інформ’юст», - зауважив Голова ДВС Дмитро Сторожук.

Він додав, що інтернет-сайт Системи електронних торгів арештованим майном презентують вже наступного тижня. Основні правила і порядок проведення торгів затверджено Наказом Міністерства юстиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 27 Квітня 2014 12:23
круто вони планують пілотний проект.... а тара влада мала запустити повний з 1 січня.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus