USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Як «діти Сонця» робили сонячним похмурий зимовий день у Будинку Санти на Волині

29 Січня 2018 08:44
У Лісівничому молодіжному центрі, що діє на базі Воротнівського лісництва ДП «Ківерцівське ЛГ», побували дві групи особливих дітей із батьками, педагогами та волонтерами.

Юних відвідувачів зустрілили керівник-координатор Лісівничого молодіжного центру Валентина Юхимчук та лісничий Воротнівського лісництва Сергій Мацюк. Гостям провели екскурсію школами-студіями, що діють на базі Центру. Дітвора привезла гостинці і із захопленням нагодувала качок, що мешкають на ставках, інформують у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

З особливим трепетом гості відвідали Будинок Санти. Тут на дітей чекала фотосесія та майстер-клас з розмальовування імбирного печива. На завершення лісівники почастували смачним чаєм.

Гості залишали «Воротнів» із масою позитивних емоцій, зачаровані красою зимового Волинського лісу, дякували лісівникам та обіцяли приїхати сюди знову.

«Дуже хорошу і потрібну справу робите – знайомите підростаюче покоління з природою рідного краю. Дякуємо!» - такі слова подяки залишила у книзі побажань голова правління ГО «Даун – синдром» Оксана Мельник.



.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вдячні Показати IP 29 Січня 2018 09:49
Лісники молодці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus