USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як ковельчани відзначали «Велодень». Відео

4 Червня 2015 08:00
Ковельчани цілими сім’ями з маленькими дітьми приїхали на своїх двоколісних транспортних засобах на центральну площу міста «Героїв Майдану», щоб взяти участь у щорічній Всеукраїнській оздоровчій акції «Велодень». Про це повідомляє ПроКовель.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що щорічний велопробіг розпочався у Луцьку та зібрав сотні городян різного віку. Також цього року Володимир-Волинський вперше долучився до «Велодня».

Володимир Шеремета, який загітував сісти на велосипеди фактично всіх своїх найближчих рідних людей і наважився взяти з собою на велотрасу онука Мишка, якому ледве виповнилося півтора роки, каже, що велосипед – це найекономічніший, екологічно чистий і красивий засіб пересування. Він має власне авто, але частенько полюбляє керувати саме велосипедом.

За активний і здоровий спосіб життя і Юрій, який свого залізного друга фактично з конструював сам. Його оригінальний велосипед став епіцентром уваги багатьох учасників оздоровчого заїзду.

Цьогорічний «Велодень» у Ковелі зібрав значно більше любителів поганяти на велосипедах, ніж торік, і вік учасників теж розширився. Скажімо, найменшим велолюбителем виявився все той же Мишко, який подолав усю дистанцію велопробігу в спеціальному візочку, причепленому до дідусевого велосипеда, а найстаршому виповнилося далеко за сімдесят.

Один із організаторів заходу – Олександр Слободнюк, який вже близько 10 років займається велоспортом, задоволений тим, що його ідею так активно підтримали ковельчани, а міський голова Олег Кіндер пообіцяв наступного року теж хоча б на один день пересісти зі свого авто на велосипед і разом з громадою проїхатися центральними вулицями Ковеля. А ще - Олександр переконаний, що ось такі «Велодні» підштовхнуть владу міста активніше взятися за будівництво велодоріжок, які масово облаштовують в європейських країнах.

По закінченню велопробігу біля Будинку Рад відбувся розіграш цінних призів, наданих місцевими спонсорами. Окрім цього, всі маленькі учасники отримали солодкі подарунки.

У рамках проведення в Ковелі Всеукраїнської акції «Велодень» в центрі міста відбулися показові виступи любителів їзди на гірських велосипедах. Юнаки демонстрували трюки різного ступеня складності і заодно збирали пожертви на облаштування для таких як вони спеціального тренувального майданчика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus