USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Як Луцьк співпрацюватиме з Прилуцьким. Проекти договорів

26 Вересня 2016 10:44
Мешканців Луцька та Прилуцького запрошують до обговорення проектів договорів про співпрацю між Луцьком та Прилуцькою сільською радою. Відповідно до проектів, за період 2016-2020 роки, серед іншого, заплановано продовжити маршрут № 19 до села Прилуцьке, відкрити філію ЦНАПу розпочати будівництво дитячого садка в селі Дачне тощо.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

Нагадаємо, нещодавно Луцька міська рада та Прилуцька сільська рада на своїх сесіях прийняли рішення про співпрацю. Наступним етапом до співпраці є підписання відповідних договорів.

Спільним розпорядженням Луцького міського голови Миколи Романюка та Прилуцького сільського голови Валентина Арчибасова створили комісію для підготовки проектів договорів про співробітництво, до якої увійшли депутати і посадовці Луцької міської ради та Прилуцької сільської ради. За результатами роботи комісії було напрацьовано проекти договорів у різних сферах.

Зокрема, за період 2016-2020 роки заплановано реалізувати:

У сфері транспорту:

- продовжити маршрут № 19 «с. Гірка Полонка – вул. Карбишева» до с. Прилуцьке;

- після ремонту дороги по вулиці Соборності (колишня Радянська) продовжити маршрут до села Сапогове.

У сфері житлово-комунального господарства:

- ремонт дороги по вулиці Богуна (на умовах співфінансування сільського, міського та обласного бюджетів);

- ремонт дороги на вулиці Соборності с. Прилуцьке, вул. Центральна с. Сапогове (на умовах залучення коштів сільського, міського та обласного бюджетів, фонду державного регіонального розвитку);

- вивезення твердих побутових відходів;

- запланувати початок будівництва каналізації по селу Прилуцьке.

У сфері освіти:

- при прийнятті до дошкільних навчальних закладів надати можливість дітям дошкільного віку, що проживають на території Прилуцької сільської ради, ставати на електронну чергу нарівні з дітьми дошкільного віку, що проживають в місті Луцьку.

- розпочати будівництво дошкільного навчального закладу в селі Дачне.

У сфері медицини:

- виділити кошти у сумі 45 тисяч гривень на придбання медичного обладнання та ліків на ФАП села Прилуцьке;

- взяти на обслуговування жителів Прилуцької сільської ради амбулаторією по вулиці Наливайка, Луцьким центром первинної медико-санітарної допомоги № 2, дитячою поліклінікою на вулиці Спортивній, комунальним закладом “Луцький клінічний пологовий будинок”, в тому числі жіночою консультацією.

Адміністративні послуги:

- провести ремонт кімнати в Будинку культури с. Прилуцьке та відкрити філію ЦНАПу.

Культура:

- включити Будинок культури села Прилуцьке до системи закладів культури міста Луцьк.

Земля:

- вивчити питання спільного використання земель комунальної власності Прилуцької сільської ради та/або передання вказаних земель у комунальну власність територіальної громади м. Луцька.

Для ознайомлення громадськості та внесення пропозицій пропонуються проекти Договорів про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проектів.

Договір про співробітництво у сфері культури

Договір про співробітництво у сфері громадського транспорту

Договір про співробітництво у сфері медицини

Договір про співробітництво у сфері освіти

Договір про співробітництво у сфері надання адміністративних послуг

Договір про співробітництво у сфері дорожнього господарства

Договір про співробітництво у сфері ЖКГ

Нагадаємо, раніше у прес-службі ОДА повідомляли, що у фельдшерсько-акушерський пункт додатково введуть посаду медсестри, гроші на оплату праці якої передбачать у бюджеті міської ради. Також вивчається питання ремонту фельдшерсько-акушерського пункту, який в незадовільному стані, або ж перенесення закладу в інше приміщення.

Зауваження та доповнення можна подавати до 7 жовтня 2016 року включно у письмовому вигляді у Луцьку міську раду (вулиця Б.Хмельницького, 19, кабінет117), за телефоном 777912, або ж на електронну пошту: [email protected] та Прилуцьку сільську раду (Ківерцівський район, село Прилуцьке, вулиця Ківерцівська, 35, телефон (03365) 9-78-42).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
сапогів Показати IP 26 Вересня 2016 13:06
То земельку вже зараз,а все решта до 2020 року.Нормальний бартер.
ДАЧНИК, Показати IP 26 Вересня 2016 14:27
Сапогівські, Прилуцькі земельно-огородні масиви захватять, набудують спальні мікрорайони !!!Що то за збори "легітивні",декілька дідів і найнятих!!!!
землемір Показати IP 27 Вересня 2016 09:42
Жителям Прилуцького, Дачного і Сапогова варто знати і запам`ятати одну важливу річ: у разі передання земель Прилуцької сільради у комунальну власність міста (це головне, чого добиваються міські депутати) податок на землю для жителів цих сіл автоматично виросте в кілька разів. Особливо це відчують власники паїв. Їм доведеться платити податку від 3 до 7 тисяч гривень.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus