USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як можна одночасно служити у батальйоні і керувати районом?

19 Серпня 2014 13:00
У нинішній непростий для України час, коли щодня стаємо свідками все нових і нових неординарних подій у державі, лише одне залишається незмінним і непорушним – прагнення місцевої «еліти» будь-якою ціною залишитися у владі.

Таку думку висловив читач Інформаційного агентства Волинські Новини Петро Дмитрашенко у своєму матеріалі в рубриці «Повідом новину».

«Якщо, наприклад, пристосуванство до тої чи іншої політичної сили, біганина з партії в партію деяких народних обранців-спільнодумців вже не викликає абсолютно ніяких емоцій, то новина про те, що обласний депутат, нововолинець Євген Недищук подав документи на голову Іваничівської РДА, дуже неприємно вразила», - пише читач.

А особливо тому, що подання документів практично співпало у часі з виходом на широку публіку відеоролика про те, що Євген Микитович записався добровольцем у батальйон «Айдар».



Гарна картинка – суворе зосереджене обличчя обласного депутата в простяцькій тільняшці, а також полум’яна промова справили приємне враження, але…

Але пройшло вже два тижні, і замість того, щоб узяти в руки зброю, Євген Недищук уже бажає очолити Іваничівську РДА.

«Народний депутат досі загартовує своє бажання боронити рідну Україну, чи це просто банальний піар? Аби додати собі ваги?», - запитує автор. На його думку, саме бажання Недищука служити в батальйоні викликає сумніви:

«Якісь суцільні метаморфози: зубний технік без відповідної освіти і досвіду роботи на керівних посадах стане головою райдержадміністрації? Чоловік, який, згідно з автобіографією, з 1979 по 1988 рік працював на Нововолинському РМЗ бригадиром фрезерувальників, а під час строкової служби в армії теж виконував подібну роботу, стане бійцем спеціально вишколеного батальйону «Айдар»? Люди, де здоровий глузд? Що колишній токар може робити у батальйоні зі спеціально навченими айдарівцями?»

Хоча, пише автор публікації, це не зовсім так.

«Обласний депутат, він же очільник обласної і міської організацій «Афганці Чорнобиля», у інтерв’ю журналісту власного сайта уточнив, що записався у «Айдар», але боронити Вітчизну буде, скоріше за все, у складі ще не створеного, але вже зініційованого до створення батальйону афганців, який має «… трішки відійти від «Айдару». Іншими словами – самого батальйону ще у природі немає, але його «боєць» вже дав інтерв’ю. Як це виглядає? Як грубий та навіть не завуальований самопіар. Інакше як пояснити синхронність появи «інтерв’ю в тільняшці» і подачу документів на посаду голови РДА? Як можна одночасно служити у батальйоні і керувати районом?».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Наталя Камишникова Показати IP 19 Серпня 2014 13:19
Я маю свої застереження щодо ймовірного поквапливого зняття Андрія Бадзюня з посади голови Іваничівської РДА. Саме сьогодні хотіла їх на сайті "Нововолинськ діловий" чи на Фейсбук висловити. Андрій Бадзюнь працює з квітня, працює сумлінно і чесно, має купу розпочатих справ, міняти коней на переправі недоцільно. Але публікувати під виглядом "новини від читача" (явно фейкового, під псевдонімом) таку гидоту - даруйте, колеги, це нижче плінтуса. Зніміть цей пасквіль, якщо ви себе поважаєте.
novik до Наталя Камишникова Показати IP 19 Серпня 2014 13:57
Даруйте Семенівна! Чи Ви наче пасквілями не зловживаєтє?
___ до novik Показати IP 19 Серпня 2014 16:51
коментар було видалено
Іван Багряний до Наталя Камишникова Показати IP 19 Серпня 2014 16:12
Гарно ти відробляєш грошики Євгена! А людина дійсьно гарно фактами розписала. і судами тут не погрожуй бо дограєшся
Адвокат до Наталя Камишникова Показати IP 19 Серпня 2014 16:17
Доводжу до відома Камишнікової Наталії що автор і видання несуть солідарну відповідальність за зміст статті. А оскільки стаття грунтується на фактах то відповідатиме Камишникова за висосані з пальця звинувачення і перешкоджання журналістській діяльності ІА "волинські новини"
Наталя Камишникова Показати IP 19 Серпня 2014 13:32
Ну, і щодо політичних трупів. Ниций стиль автора чи авторки пасквілю хай лишиться на бруднуватій совісті "Петра Дмитрашківського". І на совісті редакції "ВН", яка таке публікує (сподіваюся, прибере). Але. Головна (аж лізе між рядків) претензія пасквілянта до Недищука - що він "мітив" на посаду міського голови. Із чого роблю простий висновок: автор(-ка) пасквілю "Петро Дмитрашківський" вважає нововолинського міського голову політичним трупом. До речі, в суді відповідає зазвичай редакція, а не анонімний пасквілянт, якого потім годі дошукатись.
№№№№№ до Наталя Камишникова Показати IP 19 Серпня 2014 14:04
усіх не залякаєшь!!!
Охрим Показати IP 19 Серпня 2014 13:34
Пан Євген- свідомий патріот України, чудова та порядна людина! Ми, волиняни, бажаємо шановному Євгену Микитовичу великих успіхів на відповідальній державній посаді! Слава Україні!
novik Показати IP 19 Серпня 2014 13:40
Давай Семенівна відмазуй свого спонсора, бо всі в новіку знають з чиїх рук ти їсиш, достатньо зайти на твій сайт
Наталя Камишникова Показати IP 19 Серпня 2014 13:56
Для новіка, автора пасквілю та інших доброзичливців. Їм зазвичай із ложки (виделки). Бажаю і вам ніколи не годуватися ні з чиєї руки.
Серафім до Наталя Камишникова Показати IP 19 Серпня 2014 14:00
Особливо з ложки чи виделки папіка , ну коли була його радником! А як виперли то перепрофілювалася , такий талант не може бути невитребуваним.
лучанин до Серафім Показати IP 19 Серпня 2014 14:06
хто був радником і кому хто що радив?
Серафім до лучанин Показати IP 19 Серпня 2014 15:26
коментар було видалено
провладний до Наталя Камишникова Показати IP 19 Серпня 2014 17:07
Ну Вам пані Наталю видніше як воно із барського плеча під'їдати!
иван Показати IP 19 Серпня 2014 14:59
на жаль декому все можна : Так як можна заводу мотор-січ поставляти комлектуючі до военой техніки в россію до сьогоднішнього дня : Ви ще таке десь бачили ??? я ні коли по правді і совісті директор і весь персонал заводу мотор-січ разом із власником повинен бути ростріляний на прохідні цього заводу : а ви дивуетесь як можна : Виходить можна на жаль тільки вибраним все -головне щоб вони мали прибуток
Семен до иван Показати IP 19 Серпня 2014 16:03
Корнтракт есть контракт.
олег Показати IP 19 Серпня 2014 16:19
може та камишнікова завідує депутату Недищук!
Наталя Показати IP 19 Серпня 2014 16:21
Є. Недищук не претендує на посаду голови районної ради, бо не є її депутатом.
555 до Наталя Показати IP 19 Серпня 2014 16:35
Є. М. НЕДИЩУК- ГОЛОВА ІВАНИЧІВСЬКОЇ РДА!
Наталя до 555 Показати IP 19 Серпня 2014 16:38
Я це і мала на увазі.
7,62 Показати IP 19 Серпня 2014 17:15
Вас не розумію!То кричите щоб на схід їхали ті хто в кабінетах сидить.Мабуть просто жаба задавила вас від своєї нікчемності перед справжніми патріотами.Свідомість деяких поцріотів на рівні гавкаючих путінських клоунів та провокаторів.
Недбайло Показати IP 19 Серпня 2014 17:50
Бадзюнь Андрій був нормальним головою Адміністрації. Не путайте з Головою райради. Кожен обласний бос ставить своїх людей. Такий закон. Буде нормально Недищук працювати- зостанеться. Буде погано, чи піаритись- Рада висловить недовіру і не спрацюємося. Час має показати. Андрія шкода. Він на цій посаді переймався не партійними інтересами. А по інших районах Гунчик ставить людей, лояльних до Порошенка, бо скоро вибори. а от ображати і бризкати слиною не варто. Єдине, що трохи незрозуміло, невже в районі немає достойних зайняти цю непросту посаду? В нас часто чужих ставлять,- Лобач, тепер Недищук. А своїх толкових ГОСПОДАРНИКІВ, яких не треба люструвати і які не бігали з партії в партію хватає.
дбайло до Недбайло Показати IP 19 Серпня 2014 21:03
камишнікова з тим твоїм бадзюнем що доброго для простого народу зробили? А нічого!!
olesya до дбайло Показати IP 31 Серпня 2014 22:00
А Ви глибше поцікавтеся про добрі та корисні справи, зроблені для народу.Зараз не на часі кадрова політика в такий складний час для держави. Скільки тому голові рда прийшлося поховати бійців і розділити горе з їх родинами!!!!!!
міа до Недбайло Показати IP 20 Серпня 2014 14:47
Кожен обласний бос , ставить своїх людей.....такий закон.... Будь-ласка наведіть мені статтю того самого закону. Та немає такої статті! А те що кожен бос ставить свого в доску чувака , вірного та маолтямущого , якого можна в будь який час позбутися. Буде нор ально працювати зостанеться....... Що Бадзюнь погано працював? Чому ж не залишили? Отож....... Так що не патякайте дурниць.
вояка Показати IP 19 Серпня 2014 18:06
А що ві збирався робити в тому айдарі- професійному військовому підрозділі, якщо він у амії болванки точів, зуби лікувати ? Та хто його туди візьме.
Анонім до вояка Показати IP 19 Серпня 2014 23:33
Заплатиш гроші і тебе в футьольну збірну Украіни (не Бразиліі) візьмуть. Такі наші реаліі.
нововолинськ Показати IP 20 Серпня 2014 08:33
Ось вам ціна їхньої дружби , а ще недавно Бадзюнь приїздив до Нововолинська помагати Недищуку знімати Сапожнікова, на мітингу виступав. Невдячним Микитович виявився другом , підсижувати побратима негарно.
Olesya Показати IP 31 Серпня 2014 21:50
Так губернатор пообіцяв провести громадські слухання.Тож, не мовчімо,іваничівці та жителі району!!!!Навіщо нам чужі. Як він такий хороший, незаплямований, то такі люди і в Нововолиську потрібні. А ми давайте відстоювати свого голову Учільник області повинен прислухатися до думки народу, тим більше з його хамською поведінкою до людей, він у цьому кріслі -тимчасова особа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus