USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Як навчальні заклади Луцька та громади готують до шкільного сезону. Фото

18 Серпня 2021 17:38
Сьогодні міський голова Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк та начальник управління освіти Віталій Бондар завітали до шкіл і садочків міської територіальної громади, щоб ознайомитись із процесом ремонтних робіт.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Спершу посадовці завітали до садочка №27 у Луцьку, де нещодавно було завершено капітальний ремонт спортивної зали. Окрім нових іграшок та обладнання тут також потурбувались про безпеку малюків, встановивши захист на елементи опалювання.
Також на фінальній стадії перебуває ремонт спортзалу у Луцькій загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №11.
«Підготовка до наступного шкільного сезону завершується. Керівники навчальних закладів та їх колективи прикладають до цього усі зусилля. З міського бюджету цього року було виділено чималі кошти для того, щоб ті об’єкти, які потребують нашого втручання, були зроблені.

Робіт проводиться чимало. Окрім того, цього року проводилися роботи і по НЕФКО, під час яких відремонтували та термомодернізували безліч шкіл та садочків», - зазначив Ігор Поліщук.

Завітали посадовці також і в навчальні заклади сіл Прилуцьке та Княгининок. У місцевих школах також тривають зовнішні і внутрішні ремонти. Ліцей у Княгининку зазнав капітального ремонту та утеплення фасаду, а у місцевому садочку відремонтували та утеплили окрім фасаду ще й дах. Директор закладу Любов Хом’як ознайомила також посадовців із готовністю ліцею до початку навчального року відповідно до стандартів Нової Української Школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus