USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Як наживалися волинські молочарі на населенні

23 Березня 2015 14:04
Знизивши закупівельні ціни в населення, молокопереробні підприємства ціни на готовий продукти підвищували.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови облдержадміністрації сьогодні, 23 березня.

Виконувач обов’язків начальника обласного територіального відділення Антимонопольного комітету Сергій Луговий повідомив, що проаналізувавши ринок молокопродуктів визначені основні переробники молока: Рожищенське відділення філії «МОЛОКО» ТОВ «ТЕРРА ФУД», ТОВ «Радивилівмолоко», ПАТ «Дубномолоко», ПрАТ «Ратнівський молокозавод», ПАТ «Ковельмолоко» та ПАТ «Галичина».

З його слів, у області виникла ситуація, коли закупівельні ціни на молоко від населення підприємства знизили. Однак готовий продукт у лютому подорожчав.

Відтак, молокопереробним підприємствам надійшла рекомендація від Антимонопольного комітету здешевити оптово-відпускні ціни, у зв’язку зі зниженням заготівельних цін на молоко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Корінний лучанин Показати IP 23 Березня 2015 14:59
Ну здешевлять на пару копійок і не більше ! І по всьому . Закупівельні ціни треба підняти, що було вигідно здавати молоко переробникам. Переробники можуть зараз знизити, а потім знову підняти до небес бо ЗАТРАТИ ЗРОСТУТЬ ! Це 100%, бо енергія зросте в ціні. Це вже всі прекрасно знають . Треба тоді знаходити ОПТИМАЛЬНУ ЦІНУ на молоко і для здавачів і для переробників, а не БАВИТИСЬ із цінами на оперативках в ОДА. Це просто окозамилювання.
корінний селянин до Корінний лучанин Показати IP 23 Березня 2015 15:15
Чи знає шановний скільки займає ел.енергія в собівартості одиниці молочної продукції?? І взагалі, для тих хто не в курсі, підприємства вже давно купують ел. енергію і газ по ринковим цінам, підвищення ціни для населення на ці енергоресурси підприємств не торкаються ні одним боком. Друге питання в якості молока - це так, нам до стандартів СССР ше огого, а про європейський ринок і мріяти не варто з тією сировиною яка в нас є. Тут палка з двох кінців.
Корінний лучанин до корінний селянин Показати IP 23 Березня 2015 19:27
Давайте , шановний, не " шокуйте своєю обізнаністю" в ціні ел. енергії в соб.вартості продукції. Почекайте, зробіть паузу на місяць і порівняєте ціни нинішні і які будуть в супермаркетах. Якщо не торкаються ніяким боком, а ціни всетаки зросли? Якість молока чийого? Докажіть лабораторними дослідженнями , а не ла-ла-ла - це буде предметна розмова! А так товчете воду в ступі! Мовляв, всі говорять і я кажу! Я, приміром, і дружина купуємо молоко у приватних господарників по 7грн. за 1л. Я ж і надалі не купуватиму із Європейського ринку молоко. Наше не гірше! Не треба , звичайно, купувати у випадкових людей. У приватників вже є теж КОНКУРЕНЦІЯ і боротьба за ПОКУПЦЯ. Які стандарти СРСР, про що говорите зараз, після того як того СРСР вже 24 роки НЕ ІСНУЄ?
111 Показати IP 23 Березня 2015 17:21
Еще в стоимости конечного продукта стоит учитывать не только рост электроэнергии и гсм,но и рост налогов ,аренды и прочих составляющих.
НІНА ЛОГІКА Показати IP 23 Березня 2015 18:24
купити за 2,3 грн. літру в бабці, переробити і продати за 15! Окупили газ і електроенергію?!
Бармалєй Показати IP 23 Березня 2015 19:37
Слава, слава Єрємєєву і його банді. Слава , слава прахадімцу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus