USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Як рятуватимуть волинський перинатальний центр взимку

17 Листопада 2014 12:46
Вирішити питання із витратами на опалення об’єкта незавершеного будівництва голова ОДА закликає Миколу Романюка та генпідрядника.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови облдержадміністрації 17 листопада.

Доручення першому заступнику та директору департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації вирішити всі питання, пов’язані з подачею тепла на обласний перинатальний центр дав голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик. Він закликав взяти до уваги рішення прийняті під час зустрічі голови ОДА з будівельниками на цьому об’єкті незавершеного будівництва.

Загальна сума витрат, пов’язаних з опаленням об’єкта з метою збереження дорогого імпортного високоточного обладнання, з його слів, лежить на голові ОДА, Луцькому міському голові та генеральному підряднику.

«Ми повинні розділити порівну суму затрат, яка пов’язана з опаленням цього об’єкта в осінньо-зимовий період. Я прийняв рішення, даю відповідне доручення, прошу Вас, Миколо Ярославовичу, прийняти рішення і звертаюся до голови наглядової ради Віктора Чорнухи прийняти рішення з боку генпідрядника. Центр повинен опалюватися», - наголосив Володимир Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
обс Показати IP 17 Листопада 2014 14:33
до чого тут підрядник це витрати замовника
сму-536 Показати IP 17 Листопада 2014 18:20
на генпідрядника платить податки майже вся область коли це вже закінчиться
він до сму-536 Показати IP 17 Листопада 2014 20:27
шо до чого - розтолкуй

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus