USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як розвиватимуться відносини України з Росією: версія російського фінансиста

12 Лютого 2016 09:43
Російський фінансист і блогер Слава Рабінович вважає, що Україна повинна вибудувати ще більш жорстку позицію щодо Росії і консолідувати Захід.

В інтерв'ю виданню «Апостро» Рабінович розповів, що ніякого розвитку українсько-російських відносин не слід сподіватись за правління режиму Путіна, – пише «Канал 24».

«Почитайте, що пишуть і говорять про Україну такі одіозні особистості, як Патрушев, Глазьєв, Наришкін, Лавров — це і є відповідь на питання. Будь-яких стосунків при нинішній владі в принципі не може і не повинно бути», — вважає він.

На думку експерта, Україна не повинна зараз вибудовувати відносини з Росією, так само як Польща і Чехословаччина не повинні були вибудовувати будь-які відносини з гітлерівською Німеччиною.

«Це – країна-агресор. Проти неї слід воювати, поки територіальна цілісність України не буде повністю відновлена, включаючи приналежність Криму. Відповідно, є тільки один шлях відновлення відносин: зміна влади в Росії, з подальшим багаторічним лікуванням», — підсумував Рабінович.

До слова, екс-заступник міністра оборони України Леонід Поляков вважає, що бойові дії на Донбасі можуть закінчитись тоді, коли в Росії зрозуміють, що їм це лише шкодить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
404 Показати IP 12 Лютого 2016 09:45
А Америка, я так розумію. країна-миротворець?
Адамович Показати IP 12 Лютого 2016 10:11
Треба створити такі збройні сили, щоб ніяка зараза до нас не чіпалась, тоді і відновимо цілісність держави.
Sieger Показати IP 12 Лютого 2016 11:34
Таки пГавда Гусский? Габинович? Совсем таки да чистокГовный Гусский мальчик из глухой сибиГской глубинки. Шоб Ви таки все так жили, как он таки да пГибедняется. :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus