USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як рудий кіт, якого підкинули під Луцький зоопарк, знайшов нову сім’ю

19 Лютого 2024 19:49
17 лютого Україна разом із країнами Європи відзначала день кота. Історія з щасливим фіналом про рудого пухнастика Лео, який знайшов нову люблячу сім’ю, – в сюжеті ТРК «Аверс».

Рудого кота майже рік тому знайшли біля Луцького зоопарку. Охочі забрати пухнастика з’явилися майже одразу.

«Він був закуйовджений, худий. Порода відразу впала в очі. Він навіть був підстрижений, хвіст у нього був китицею як у лева. Я зробила в соцмережах пост, думала, що, можливо, він згубився, загуляв», – пригадала директорка КП «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко.

Попередні господарі Лео не знайшлися, але в нього з’явилася нова любляча родина. Спочатку знайомилися, потім забрали додому підлікувати і тепер цей п’ятирічний доглянутий красень – повноправний член родини Свіщевих.

Читати ще: Тигриця Тріша з Луцького зоопарку знайшла нову домівку

Катерина Свіщева розповіла, що котик одразу вподобав нових господарів – лизнув у щоку старшого сина Романа. Нині постійно готовий гратися з молодшим сином – «сонячним» хлопчиком Тимофієм.

«Уперше я побачила цього неймовірного рудого котика у Facebook. Директорка зоопарку Людмила Денисенко написала, що хтось загубив цього котика або, можливо, підкинув під зоопарк. І перша моя думка була: чому він такий красивий і без сім’ї? Мені так стало його шкода. Через трошки, коли я зустрічалася з Людмилою, запитала, чи хтось забрав того котика. Була впевнена, що його точно хтось забрав. І вона відповіла: ні. Через трохи я приходила сама в зоопарк із ним знайомитися. А далі я вирішила, що маю прийти із дітьми», – пригадала Катерина Свіщева.

Так Лео став першим котиком у домі родини Свіщевих. Тваринка – не лише друг для синів, але й заспокійливе для мами.

«Жива рідна душа. Я не уявляю, як ми без нього можемо жити. Менший син знає, що коли я приходжу додому без настрою – треба відразу Леопольда дати в руки», – пожартувала Катерина Свіщева.
Читати ще: Усі занедбані і хворі: до Луцького зоопарку підкинули кошенят

Спокійний і терплячий, а коли смачненько поїсть – жвавий і веселий. Людмила Денисенко вперше побачила Лео в новій домівці. Відзначила, що тепер у котика щасливі очі.

На жаль, такі історії з хеппі-ендом не у всіх підкинутих тваринок. Нині в зоопарку мешкають 50 котиків. Когось вдається прилаштувати. Іншим чотирилапим небайдужі люди, зокрема школи громади, допомагають кормом.

Давайте дбати про своїх чотирилапих улюбленців і не гнатися за породами: якщо шукаєте своє муркотливе щастя – краще взяти тваринку за оголошенням або з притулку чи зоокуточку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus