USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Як святкують День Прапора України у різних куточках світу. Відео

23 Серпня 2021 16:13
Синьо-жовтий прапор вражаючих розмірів розгорнули у Європі, Північній Америці, Африці та Азії. Він замайорів на найвищій будівлі у Загребі та біля хмарочосів Flame Towers в Азербайджані, у стародавньому Баальбеку та на узбережжі Перської затоки, у долині Теотіукан та стародавньому місті Петра.

Про це повідомляє МЗС України на сторінці у Фейсбуці.

«З нагоди свята у різних куточках світу представники українських громад разом із нашими дипломатами розгорнули 30-метрові стяги. Символ України підняли також на повітряній кулі над високогірним озером Пластира», – йдеться у дописі.

Загалом до зйомок відео долучились українці з таких країн: Німеччина, Нідерланди, Греція, Бельгія, Іспанія, Хорватія, Азербайджан, Австрія, Туреччина, Канада, Йорданія, Італія, Румунія, Казахстан, Швейцарія, Мексика, Норвегія, Фінляндія, ПАР, Данія, Албанія, Ірландія, США, Франція, Естонія, ОАЕ, Чехія, Латвія, Португалія, Ліван.

Як ми писали, на межі Тернопільської та Хмельницької областей розгорнули найдовший прапор України довжиною 3 кілометри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus