USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Синдром Бабченка»: як «воскресіння» журналіста вплине на українців

30 Травня 2018 23:44
Експерименти з масовою свідомістю небезпечні для суспільства. Істерію, пов'язану з убивством, а потім із раптовим «воскресінням» Аркадія Бабченка, уже аналізують психологи.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Фахівці вважають, що українці стають черствішими і через убивства, і через інсценування. Обмануті почуття вже назвали «синдромом Бабченка» – це такий масовий осад, який вбиватиме крапля за краплею віру в реальність. Психологи прогнозують, що наступного разу українці стануть уже менш чутливими до потрясінь.

«Я думаю що, можливо, це в подальшому психологи назвуть синдромом Бабченка – коли ми раптом усі припинили у щось важливе вірити. Нам потрібно буде, вибачте за такий натуралізм, помацати тіло для того, щоб у щось повірити», - пояснила психолог Катерина Гольцберг.

Увечері 29 травня повідомлялося, що Бабченка застрелили на порозі власної квартири в Києві. Сьогодні стало відомо, що "вбивство" Бабченка виявилося спецоперацією СБУ, яка тривала два місяці. В організації «Репортери без кордонів» розкритикували інсценування вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка українськими правоохоронцями. Також негативну реакцію це викликало і в ОБСЄ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 30 Травня 2018 23:56
Дивлюсь новини раз в тиждень,мені не пощастило з експериментом.Рахую їх взагалі нікому не потрібно дивитись і читати,тоді життя стане краще,люди почнуть думати самі,а не телевізор за них.
АНАТОЛЬ_ Показати IP 31 Травня 2018 00:19
Я був в шоцi коли взнав
лучанин до АНАТОЛЬ_ Показати IP 31 Травня 2018 09:55
А я в шоці, що ви в шоці. Вірити нашим ЗМІ, уряду, президенту та й взагалі владі - це себе не поважати, бо чомусь наші новини дуже часто розходяться із новинами західних ЗМІ, хоча здавалося б описується одна і та ж подія.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus