USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Сьогодні «Волиньбаскет» вперше проведе домашній матч із «Хіміком»

19 Грудня 2015 15:33
19 грудня відбудеться історична подія. Вперше за час існування волинського баскетболу місцева команда прийматиме на домашньому майданчику титулованого гранда, - інформують у прес-службі «Волиньбаскету».

До Луцька приїде южненський «Хімік» - чемпіон вищої ліги, п’ятиразовий володар бронзових нагород суперліги, срібний призер та чемпіон Суперліги України, постійний учасник євролігових баталій.

«Безперечно, кілька гравців нинішньої основи бували не раз на Волині в рамках вишки у складі «Хіміка-2», однак усі розуміють, що то зовсім не той рівень. Як полюбляють казати на тій же Одещині, це дві великі різниці», - йдеться у повідомленні.

Головний тренер БК «Волиньбаскет-WOG» Дмитро Чайковський у коментарі до цього поєдинку сказав, що додаткової мотивації на гру проти Южного не потрібно. Усі гравці чітко розуміють, хто до них їде, а тому будуть намагатися продемонструвати свої найкращі якості.

Зрештою, проти кого як не проти «Хіміка» себе показувати? Порівнювати досягнення чи статистичні дані суперників просто недоцільно, адже позиції команд у турнірній таблиці Суперліги Фаворит Спорт – полярні. Южненці зазнали лише однієї поразки при дванадцяти перемогах, а лучани лише двічі тріумфували при десяти програшах.

Щоправда, є один фактор, який може дещо вплинути на функціональний стан гостей. І річ тут не так у легко виграному виїзному матчі Топ-32 Кубка Європи ФІБА в данського «Баккен Бірза» (75:51), як у частотності переїздів та перельотів. Гравці «Хіміка» можуть просто «наїстися», тож чи побачать луцькі шанувальники баскетболу одного з кращих легіонерів Метью Шоу – питання ще те, - задумались у прес-службі БК «Волиньбаскет-WOG».

Початок гри - о 17.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus