USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Студентська рада Волині запрошує на «Школу медіаграмотності»

16 Жовтня 2015 09:00
У бібліотеці Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки з 21 по 24 жовтня 2015 року відбудеться Перша «Школа Медіаграмотності».

Головна мета - для голів студентського самоврядування та голів інформаційних відділів вищих навчальних закладів Волині І – ІV рівня акредитації та професійно-технічних навчальних закладів Луцька провести низку тренінгів, круглих столів, бесід задля підвищення рівня грамотності пошуку та споживання інформації.

Про це повідомляють в інформаційному відділі ВОМГО «Студентська Рада Волині».

Зокрема, у рамках проекту «Школа Медіаграмотності» будуть такі тренінги: «Кейсовий пакет, супровідні документи», «Створення презентацій», «PR, реклама, співпраця з ЗМК», «Медіаправо», «Телевізійні новини, патогенність телетекстів» та інші, круглі столи з журналістами, юристами, мотиваційні зустрічі з відомими людьми, кіноперегляди та обговорення, майстер-класи та інше.

Перша «Школа Медіаграмотності» у Луцьку відбудеться за адресою: вулиця Винниченка, 30а, кабінет № 43.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus