USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Як у Луцьку розважалися на фестивалі татусів. ФОТО

18 Вересня 2016 21:00
Сотні дітей разом із батьками заполонили луцький парк, де відбулося грандіозне сімейне дійство «Татофест».

Про це повідомляє Волинське Агентство Розслідувань.

Родинне свято відбувлося сьогодні, 18 вересня.

«Я хочу сказати татові, що він у мене найкращий тато у світі, і хочу подякувати, що він у мене такий… Я хочу, щоб тато був щасливий і дуже радий, і щоб ми його не сварили», – такими словами вітали діти своїх батьків під час «Татофесту». Центральний парк заполонили сотні дітей разом із батьками. Із задоволенням відвідали свято, приурочене до Дня батька, і мами. Вони із зацікавленням спостерігали за змаганнями та вболівали за своїх чоловіків і дітей.

Для учасників фестивалю організатори передбачили безліч розваг. Біля входу в парк відбувалися змагання із перетягування автомобіля. «Супертати» мали протягти автівку вагою майже дві тонни швидше за своїх суперників. Помірятися силам виявили бажання майже півсотні учасників, яких активно підтримували діти. На переможців чекає візит до зоопарку. Діти настільки активно та голосно підтримували своїх батьків, що забава зібрала й чимало охочих поспостерігати за їхнім азартом.

Разом із батьками діти брали участь у татоквесті. У парку розташували п’ять точок, у кожній із яких на команду із тата та дитини чи дітей, чекало інше завдання. На першому пункті треба було із зав’язаними очима пройти маршрутом, на другому на учасників чекав дартс із кульками із водою. Далі учасники бігли складати вежу із дерев’яних брусків, а після цього вирушали розгадувати ребуси. Фінальним етапом стало перенесення цукерок за допомогою прищепок.

Протягом дня у конкурсах взяли участь декілька десятків команд-родин, а переможців оголосили після 18:00 години.

Діти та батьки мали можливість відвідати багато цікавих локацій. До прикладу, в одній із них тати виготовляли гарні бантики для своїх дочок. Під кронами дерев організували міні-поле для футболу, а трохи далі – імпровізований ресторанчик, де батьки із задоволенням спілкувалися із дітьми.

Підготували організатори й конкурси, аби перевірити пам’ять батьків: чоловіки отримували список питань, які стосувалися їхніх дітей: коли день народження, із якою вагою на світ з’явилося їхнє чадо та коли з’явився перший зуб. Не всім татам відразу вдалося згадати деталі, тож на допомогу тут приходили дружини.

Чи не найбільше дітей зібралося перед входом у парк, де пускали мильні бульбашки. Діти із радістю бігали, ловили їх, а дехто навіть з допомогою спеціального апарату спробував створити кульки неймовірного розміру.

«Бувають випадки, що сім’ї розходяться, діти залишаються самі, наодинці з мамою, і лише у рідкісних випадках залишаються із татом. Дитина завжди у ситуації, коли розлучилися тато і мама, винуватить себе… Зробіть усе можливе, щоб зберегти свою і сім’ю, щоб вона залишилася міцною», – сказав один з організаторів дійства Володимир Редкач. Тож головною метою дійства, окрім гарного відпочинку, було й пропагування традиційних сімейних цінностей.

Нагадаємо, 17 вересня в рамках «Татофесту» у Луцьку відбувся велопробіг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Життя щоденне Показати IP 19 Вересня 2016 06:04
Грійте люди один одному душі ... Чим зумієте: добрим словом, дією, ніжністю, привітом, солодким чаєм, кавою, поглядом і теплою посмішкою ...
Волинський Тато Показати IP 19 Вересня 2016 10:53
Супер тато це коли з дитиної цілий рік день в день, ніч в ніч.
Володимир Редкач, ор до Волинський Тато Показати IP 20 Вересня 2016 04:06
Згідний на всі 100%... Ми про це і говорили під час нагородження взірцевих татусів. «Мене вразило те, що це не були вчинки супергероїв. А насправді їхня любов і їхня взірцевість полягала в тому, що вони щодня є Героями для своїх дітей. Щодня вони обирають жити заради своїх дітей, щодня вони є для них близьким другом, мудрим наставником і справжнім Героєм», — поділилась враженнями від відповідей в анкетах Альона Юхимчук.
Волинський Тато до Володимир Редкач, ор Показати IP 21 Вересня 2016 16:11
Солідарний з Вами і знаю що це таке мені 50, четверо синів і двоє внуків . Всім добрим та справжнім татусям здоров'я. Булоб добра раз в квартал (раз в місяць) збиратись обмінюватись досвідом з татусями різного віку. Думаю що це було б дуже добре.
Володимир Редкач, ор до Волинський Тато Показати IP 23 Вересня 2016 23:36
Волинський Тато! Плануємо такі зустрічі... Надішліть свій номер телефону або електронну адресу, ми обов'язково повідомимо про такі зустрічі на ел. адресу [email protected]

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus