USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як у Луцьку святкували «День друзів»

28 Червня 2015 08:00
Патріотичне дитяче свято «День друзів» відбулося у Луцьку біля входу в парк імені Лесі Українки. Про це повідомляють організатори заходу.

«Метою заходу було виховування товариського духу та патріотизму у дітей молодших класів, поширення ідеалів товариства, взаємодопомоги та миру», - зазначив голова Молоді Руху Волині Олександр Борщ.

У заході взяло участь близько 70-ти дітей та їх батьки. Діти потоваришували з двома «фіксіками», а також долучилися до багатьох конкурсів та розваг.

Приємно здивував конкурс кращих малюнків на асфальті крейдою, практично всі малюнки мали патріотичну складову, переміг напис «СЛАВА УКРАЇНІ – ГЕРОЯМ СЛАВА». Також діти поласували морозивом та солодощами від організаторів. Найбільше принесли радості дітям атракціони в «Парку розваг» та подарунки .

Також під час заходу зібрали коштів для потреб військових в зоні АТО та передали Центру Забезпечення Військових.

Організатором свята виступила молодіжна організація «Молодь Руху Волині» за підтримки «Народного Руху України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Микола Показати IP 28 Червня 2015 08:44
За 40 років ніколи не ходив на Совкові свята в парк імені Лесі Українки які тягнуться з року в рік і нагадують вихідний День для ід*отів в дурдомі СССР під звуки духової музики.
дмитро до Микола Показати IP 28 Червня 2015 09:15
тому ти такий затянутий, а взагалі це свято було організовано для дітей, для їхнього відпочинку, а якщо ТИ не хочиш щоб твоя дитина усміхалась значить ТИ хвора людина
Наталія Показати IP 28 Червня 2015 19:44
Свято супер. Відвідуємо його вже другий рік поспіль .Дитина дуже задоволена, бо виграла квиток на атракціони ,наїлась морозиво та солодких тістечок. Дівчина що вела свято дуже вміє працювати з дітьми,молодець.,
Оксана Показати IP 29 Червня 2015 12:58
Чудове свято!Донька задоволена.
Мама Показати IP 1 Липня 2015 14:13
Я щаслива,коли моя дитина щаслива.Фото зі свята (з Фіксіками) в нього на заставці в планшеті.Дякую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus