USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку відбулося свято морозива

18 Травня 2015 14:23
Свято морозива, що відбулось цими вихідними в обласному центрі, неабияк потішило луцькі родини.

Так, під час заходу дітлахи охоче брали участь у конкурсах та розвагах, при цьому виграючи смачні призи. Зважаючи на те, що захід спричинив неабиякий ажіотаж серед містян, поруч із атракціонними наметами утворились величезні черги.
Діти навперебій хотіли обміняти безкоштовні перепустки та обгортки від морозива на призи. Утім, навіть такий нюанс не зіпсував радісного свята. Одним із найцікавіших заходів для малечі був яскравий боді-арт, а також кумедні наліпки на обличчях.
Маленькі розумники та розумниці могли знайти гідне заняття для себе, відгадуючи ребуси та головоломки.
Юні конструктори й собі вправлялися, будуючи незвичайні замки або вежі.
А тим часом слон Пустунчик весело танцював та розважав малюків.

Нагадаємо, 16 травня у Луцьку відбувся День Європи, що паралельно став масовим дитячим святом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
ох йо Показати IP 18 Травня 2015 14:25
це той Рудь шо пише на упаковці шо Крим - це Росія ???! ганьба
йо ох до ох йо Показати IP 18 Травня 2015 14:35
То мені перестати їсти морозиво Рудь, бо Крим - це Росія??? а хіба Крим ще Україна?????
Такі да! до йо ох Показати IP 18 Травня 2015 14:50
Їж гуано.
Оксана до йо ох Показати IP 18 Травня 2015 15:22
Та ні. Їжте на здоровя і веселіться. І російські товари купляйте. Як видно вам все-рівно що їсти, де жити. Ви квартирант. вам невідомо що таке батьківщина та родина. Вам взагалі наплювати.
Ярина до Оксана Показати IP 18 Травня 2015 17:59
Оксана,може ви не знєте 85% пального в Україну йде з Росії,газ на 62 поставляється з Росії,ядерні стержні для наших АС на 90% йдуть з Росії(а саме АС дають почті 80 % електрики Україні).Каучук для виробництва шин для автомобілів на наш завод Росава теж іде до нас з Росії.І цей перелік можна продовжувати і продовжувати.А скільки спільних підприємств з росіянами в нас є.І до речі там працюють прості українці.Їх теж всі закриємо?А людям ви роботу дасте???Відключіть собі газ,не їздіть на маршрутках і транспорті,виключте собі єлектрику і живіть як у лісі,хто вам мішає?І я вас дуже прошу,не ходіть на такі свята,бо вас там жаба задавить.
Анонім до Ярина Показати IP 18 Травня 2015 23:23
ТА ПЛЮВАТИ Я ХОТІВ на ТВОЇ аргументи! СЛАВА УКРАЇНІ !!! В СРАЦІ МИ ВАС ГАНДОНІВ МАСКОВСКІХ МАЄМО !ЦЕ ВИ БЕЗ НАШИХ І БІЛОРУСЬКИХ ХАРЧІВ СКОРІШЕ ЗДОХНЕТЕ!
Оксана Показати IP 18 Травня 2015 14:38
На мою думку, місце для свята морозива було обрано невдало, черги і тиснява біля палаток, пройти до парку було неможливо. О третій годині квиточків на атракціони вже не було, хоча свято було заявлене до шостої. Вибір морозива був на диво невеликий, хоча у цього виробника він набагато більший. Взагалі склалося враження, що організатори не чекали такої кількості відвідувачів.
Віталік і Давид син Показати IP 18 Травня 2015 14:40
Нам не сподобалось. Дуже людно а хотіли відпочити від масовості і морозива скоштувати . не сподобалось
Ромка до Віталік і Давид син Показати IP 18 Травня 2015 18:12
Дуже людно було?А ти хіба не знав куди йдеш?Це свято кожен рік збирає толпу людей.Якщо хотів відпочити від масовості то пішов би собі в інший бік парку де людей було мало.
Ліна Показати IP 18 Травня 2015 18:07
А мені і дитині сподобалось.Бо люди молодці,все робили для діток.І морозива було багато,не треба людям брехати.Ви ще напишіть що його вам взагалі не хватило:)Що за народ в нас такий,прийде до тебе пробачте на халяву нажреться,напється і ще тебе ж обгадить.
Анонім до Ліна Показати IP 19 Травня 2015 13:24
СВЯТО ВІДСТІЙ ,НАМУЧИЛИСЯ І БАТЬКИ І ДІТИ СТОЯЧИ В ЧЕРЗІ ЗА КВИТКАМИ,ЯКИХ В 13.00 ВЖЕ НЕ БУЛО.ПЕРЕХОДИМО НА ЛІМО.
Адвокат Показати IP 18 Травня 2015 19:48
Шановні друзі!Не спекулюйте на тому чого не знаєте.Хтось дуже хоче знищити нашого українського виробника морозива який займає по обсягу виробництва 1 місце у державі.А ви цім людям допомагаєте.Перейдіть по цій ссилці на сайт ТСН і самі все зрозумієте.http://tsn.ua/ukrayina/ukrayinci-oburilisya-scho-brend-ukrayinskogo-moroziva-viznav-krim-rosiyskim-427883.html
Ліна Показати IP 19 Травня 2015 19:54
Пробачте, але халяви на святі якраз і не було, морозиво продавали, щоб потрапити на атракціон потрібно було мати три обгортки морозива, які треба було вистоявши чергу обміняти на квиточок, а потім ще вистояти чергу до атракціону. А о першій квиточки взагалі закінчились, хоча свято було заявлено до шостої. І ніхто виробника знищити не хоче, батьки просто просять організаторів на майбутнє врахувати всі нюанси, щоб дітки дійсно отримали задоволення, а не розчарування.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus